Accident Brașov: UPDATE 6 fetițe rănite. Șoferul nevinovat a fost arestat, cel vinovat a fost lăsat în libertate. Ghinionul șoferului nevinovat:

Last Updated on august 30, 2017 Marți după-amiaza, un microbuz a lovit un autoturism, ne acordând prioritate în intersecția strada Mihai Viteazul cu strada Călugăreni. În microbuz se aflau 11 sportive, junioare, 6 din ele fiind ușor rănite. Polițiștii însă l-au arestat pe șoferul, nevinovat, al autoturismului lovit. Motivul: era băut. Avea și permisul suspendat.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a metrecut marţi, în jurul orelor 14.50, cînd şoferul unui microbuz, în vîrstă de 65 de ani, a ajuns pe strada Mihai Viteazul din Brașov, iar la intersecția cu strada Călugăreni, a făcut viraj la stînga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe drumul cu prioritate de către de un bărbat de 41 de ani, informează monitorulexpres.ro.

Accident Brașov: UPDATE 6 fetițe rănite. Șoferul nevinovat a fost arestat, cel vinovat a fost lăsat în libertate. Ghinionul șoferului nevinovat: 1

Microbuzul transporta 11 eleve, cu vîrste între 10 – 11 ani, care au venit la Braşov pentru a participa la o competiție sportivă. Dintre acestea, şase au fost rănite uşor și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordări de îngrijiri medicale. În urma accidentului a fost vătămat ușor și conducătorul auto de 41 ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0 pentru bărbatul de 65 ani și 0,57 mg/l alcool pur pentru cel de 41 ani. Celui din urmă i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus reprezentantul IPJ Braşov.

Şoferul în vîrstă de 41 de ani, chiar dacă nu el a fost vinovat de producerea accidentului, are un palmares bogat de infracţiuni la Legea circulaţiei, fiind un şofer alcoolic recidivist. Mai exact, el are permisul de conducere reținut în urmă cu trei ani, de pe data de 5 iulie 2014, după ce a fost prins conducînd pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Faptul că nu avea permis nu l-a potolit pe individ.

Mai mult, în data de 26 martie 2016, acesta a fost depistat din nou conducînd sub influența băuturilor alcoolice și în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Prin urmare, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, urmînd să fie propus pentru arestare preventivă. Polițiștii au întocmit pe numele lui şi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Previous Story

Brașov: FESTIVAL! Cavalerii teutoni se întorc la Feldioara. Se redeschid porțile Cetății Feldioara, paradă cu cai, cavaleri şi domniţe, demonstraţii cu cai, concert de muzică medievală, demonstraţii de artă şi lupte medievale

Next Story

(Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile: