Aeroportul Brașov: Se lucrează din greu la … „hârtii”. Construcția doar dacă se învinge birocrația:

Last Updated on august 31, 2017 Marți, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a prezentat situația Aeroportului la zi. Se lucrează la „hârtii”, construcția efectivă va începe după terminarea proiectului tehnic. Urmează licitația pe SEAP, care poate fi contestată și apoi desemnarea constructorului.

Adrian Veștea, citat de codlea-info.ro.: “„Mi-aș fi dorit ca proiectul tehnic să poată fi gata într-o lună, ca să-l încărcăm pe SEAP și să începem procedurile de achiziție pentru lucrări, dar așa ceva nu este cu putință, deoarece trebuie să urmăm etapele obligatorii prevăzute de legislația în vigoare. Mi-aș fi dorit să le putem face pe toate mult mai repede, deoarece există o așteptare și o dorință foarte mare în ceea ce privește realizarea Aeroportului, însă trebuie să tratăm cu responsabilitate parcurgerea tuturor etapelor de lucru”.

Aeroportul Brașov: Se lucrează din greu la ... „hârtii”. Construcția doar dacă se învinge birocrația: 1

Consiliul Județean promite 10 milioane de euro pentru lucrări, mai fiind nevoie de alte 47 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor.

Previous Story

(Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile:

Next Story

Brașov: UPDATE! Femeie căzută de la etajul 7. „Mergând la serviciu, am văzut pe cineva acolo, în spaţiul verde, dar nu mi-am dat seama, am zis că doarme cineva”