Brașov: UPDATE! Femeie căzută de la etajul 7. „Mergând la serviciu, am văzut pe cineva acolo, în spaţiul verde, dar nu mi-am dat seama, am zis că doarme cineva”

Last Updated on august 31, 2017 Miercuri dimineață, o femeie de 67 de ani de pe strada Brândușelor a căzut e la etajul 7. Polițiștii analizează toate pistele posibile, accident, sinucidere, crimă. Vecinii nu-și pot explica cele întâmplate.

Femeia se afla în casă împreună cu soţul ei, dis-de-dimineaţă, când a căzut de la etajul blocului situat pe strada Brânduşelor. Bărbatul a sunat imediat la 112, însă echipajul SMURD care s-a deplasat în zonă nu a mai putut face nimic să o salveze pe femeie. Femeia locuia într-unul din apartamentele de la etajul 7, împreună cu soţul ei. De profesie medic, femeia suferise în ultimii ani mai multe intervenţii chirugicale la un şold, iar starea ei de sănătate nu era deloc bună, după cum spun vecinii, informează bzb.ro.

Brașov: UPDATE! Femeie căzută de la etajul 7. „Mergând la serviciu, am văzut pe cineva acolo, în spaţiul verde, dar nu mi-am dat seama, am zis că doarme cineva” 1

„Ea a fost operată de vreo două, trei ori la şold şi era foarte slăbită. Am văzut-o acum, de curând, o adusese soţul cu maşina cu un cadru din acela, nu ştiu ce s-a întâmplat, mă gândesc că n-avea cine s-o arunce. Soţul pleacă dimineaţa la 6 şi jumătate la lucru, nu ştiu, el e inginer constructor, lucrează, sunt oameni cumsecade”, spune o vecină.

„Mergând la serviciu, am văzut pe cineva acolo, în spaţiul verde, dar nu mi-am dat seama, am zis că doarme cineva, nici nu mi-am dat seama de ce se întâmplase. Pe urmă am auzit – eram la cealaltă scară – pe urmă am auzit că doamna de aici s-a aruncat. Soţul dânsei e un om de nota 10 şi atâta am auzit de la vecini – că s-a operat acum, de curând şi n-am mai văzut-o demult, că e tot bolnavă”, spune o altă femeie care locuieşte în aceeaşi scară cu victima.

Chiar soţul femeii a fost cel care a anunţat la 112 tragedia. Din păcate, pensionara nu a mai putut fi salvată. „Am fost anunţaţi că o persoană a căzut de la etajul 7 al unui bloc în municpiul Braşov. Ne-am deplasat imediat la faţa locului cu un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor medical. Era vorba despre o femeie de 67 de ani şi, din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată”, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. Poliţiştii au dechis dosar penal şi trebuie să afle dacă femeia a căzut, a fost împinsă sau s-a aruncat de la etaj.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Se lucrează din greu la … „hârtii”. Construcția doar dacă se învinge birocrația:

Next Story

Brașov: UPDATE! Modificări în traficul de la magazinul STAR