Brașov: UPDATE! Modificări în traficul de la magazinul STAR

Last Updated on august 31, 2017 Primăria Brașov anunță că, la solicitarea Poliției, a demarat mai multe lucrări în zona magazinului STAR pentru fluidizarea circulației și utilizarea parcării de la Spitalul Militar.

Potrivit mytex.ro, au fost operate următoarele modificări:
– „La coborârea dinspre strada Dobrogeanu Gherea a fost desființată o bandă „înainte“, iar banda „la dreapta“ a fost transformată în bandă „înainte sau la dreapta“. Față de vechea situație, când erau două benzi „înainte“ către Bdul Eroilor (Unirea, Modarom)și una „la dreapta“, de intrare în strada Nicolae Bălcescu, acum se poate face „înainte“ și de pe prima bandă.

Concomitent, semnalul intermitent „la dreapta“ de pe prima bandă, la coborârea dinspre Dobrogeanu Gherea, a fost eliminat, astfel că în intersecție nu se mai poate intra pe verde intermitent, ci trebuie să se aștepte conform ciclurilor de semaforizare.

– La urcarea spre strada Dobrogeanu Gherea, dinspre strada Nicolae Bălcescu s-au creat două benzi de circulație, una pentru preluarea traficului dinspre zona Șchei, cealaltă pentru preluarea traficului dinspre Teatrul „Sică Alexandrescu”. Practic, banda a treia de la coborârea de pe Dobrogeanu Gherea a fost transformată în bandă de urcare, schimbându-i-se sensul de mers”.

Zilele trecute, pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovRobert Lazar a postat o fotografie cu mesajul: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare”.

Brașov: UPDATE! Modificări în traficul de la magazinul STAR 1

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: UPDATE! Femeie căzută de la etajul 7. „Mergând la serviciu, am văzut pe cineva acolo, în spaţiul verde, dar nu mi-am dat seama, am zis că doarme cineva”

Next Story

Brașov: Primăria va construi un drum nou între Șchei și Valea Cetății. Proiectul, aprobat, va fi făcut cu fonduri europene