(Foto) Accident Brașov: A intrat cu mașina într-o casă pe Iuliu Maniu. „La cum s-a auzit scartaitul de roti aveau viteza foarte mare, bine ca n-a patit nimeni nimic”

Last Updated on august 28, 2017 Duminică seara, pe strada Iuliu Maniu din Brașov, un autoturism a intrat într-o casă în apropierea sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Se pare că șoferul avea viteză foarte mare.

Pe grupul Info Trafic jud Brașov), Anela Zvonaru a scris:  La cum s a auzit scartaitul de roti aveau viteza f mare, bine ca n a patit nimeni nimic.
Cristi Neagu: Avea peste 300 si inca mai avea pedala

(Foto) Accident Brașov: A intrat cu mașina într-o casă pe Iuliu Maniu. „La cum s-a auzit scartaitul de roti aveau viteza foarte mare, bine ca n-a patit nimeni nimic” 1(Foto) Accident Brașov: A intrat cu mașina într-o casă pe Iuliu Maniu. „La cum s-a auzit scartaitul de roti aveau viteza foarte mare, bine ca n-a patit nimeni nimic” 2

(foto:  Radu Răducu via Info Trafic jud Brașov)

Revenim cu detalii!
Previous Story

Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival

Next Story

Brașov: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare”