Brașov: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare”

Last Updated on august 28, 2017 Primăria Brașov a decis să renunțe la parcările din fața magazinului Star și să le transforme într-o bandă de circulație. Spre dezamăgirea celor care se plâng că nu găsesc locuri de parcare în centru, uitând de parcarea nouă de la Spitalul Militar, și bucuria celor care vor un trafic mai bun în centru.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovRobert Lazar a postat o fotografie cu mesajul: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare”.

Brașov: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare” 1

Niki OlteanuPerfect.este parcare nefolosita in spate la spitalul militar
Simina PatriciaIn sfarsit se poate circula normal in centru. Parcare e vis a vis , nu trebuie cautata mult.
Robert LazarSincer, și eu zic la fel, că traficul va fi mai fluent odată cu măsurile astea. Trebuie să înțeleagă și românul că nu e nevoie să meargă chiar peste tot cu mașina, atunci când există alternative (transportul în comun, bicicleta, mersul pe jos, UBER, taxi).
Din păcate, în Brașov, foarte mulți s-au obișnuit să vină cu mașina acolo unde au treabă tocmai fiindcă li s-au oferit condiții (parcări, străzi late, legi locale care nu permit ridicarea mașinilor parcate aiurea etc).
Chestiile astea nu le vezi aproape pe nicăieri dacă pleci din țară. Ba mai mult, când întâlnești români pe acolo observi cum respectă toate legile și-s mielușei, de frica amenzilor. Cum te-ai întors în țară, cum te apucă depresia când vezi conaționali comportându-se de parcă totul li se cuvine, în ciuda legii.
Să vedem ce va fi; poate cu timpul brașovenii vor mai lăsa acasă mașinile
Raul Amariei vorbiti de parcarea de langa spitulul militar de parca ati avea camion .. virajle se pot lua un pic mai larg si aveti loc …eu am abonament acolo din luna octombrie anul trecut si tot timpul am gasit loc de parcare(nu trebuie de fiecare data sa parchezi exact in fata locului unde ai treaba,te mai poti deplasa si pe jos tinand cont ca din acel loc faci maxim 10 min pana in centru gen piata sfatului)

 

 

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: A intrat cu mașina într-o casă pe Iuliu Maniu. „La cum s-a auzit scartaitul de roti aveau viteza foarte mare, bine ca n-a patit nimeni nimic”

Next Story

Brașov: Soţ şi soţie ARESTAȚI după ce au bătut un taximetrist în benzinărie