Brașov: Soţ şi soţie ARESTAȚI după ce au bătut un taximetrist în benzinărie

Last Updated on august 28, 2017 Taximetriștii nu sunt cei mai apreciați oameni din Brașov. De exemplu, dacă ceri să te ducă până la Râșnov, Codlea, Săcele, cu nesimțire, îți cer să plătești cursa dublu, chiar dacă nu este legal așa ceva. Te dau și cu forța jos din mașină la ieșire din Brașov, pentru că sunt destul de șmecheri să spună doar atunci că îți cer dublu pe cursă, să nu poți să-i refuzi.Însă de la nesimțirea lor NU trebuie să ajungi la violențe, trebuie să urmezi calea legală, să suni la Poliție unde să reclami înșelăciunea taximetristului.

Nu se știe motivul exact pentru care s-a pornit cearta, dar un soț și o soție au fost arestați duminică dimineața într-o benzinărie pentru că au bătut un taximetrist.

Brașov: Soţ şi soţie ARESTAȚI după ce au bătut un taximetrist în benzinărie 1

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi în jurul orelor 5.15 cu privire la faptul că o altercaţie a avut loc între trei persoane, în incinta staţiei de carburanţi, dar când au ajuns la faţa locului, agenţii au stabilit că şi o a patra persoană a avut de suferit de pe urma conflictului iscat iniţial între un cuplu şi un taximetrist.

„Echipa constituită s-a deplasat la fața locului unde a identificat un bărbat de 43 ani și o femeie de 42 ani, soț și soție, care au ajuns la benzinărie într-un autoturism taxi, condus de un bărbat. Între cei doi bărbați a intervenit o stare de tensiune ce a culminat cu lovirea conducătorului taxiului de către celălalt bărbat.

În timpul conflictului, angajata benzinăriei a fost bruscată de soția agresorului, iar mai multe bunuri din incinta stației au fost deteriorate”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu citată de mytex.ro.
Cei doi soţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Previous Story

Brașov: „Atenție pe str. Nicolae Bălcescu, în fața magazinului Star. S-au scos locurile de parcare și se pare că se va face o nouă bandă de circulație, întrucât s-au șters marcajele de parcare. Spor la căutat locuri de parcare”

Next Story

Brașov: Încep Zilele Cristianului cu Holograf, Mihail, Ellie White și Ioan Bocșa. Vezi aici programul: