Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival

Last Updated on august 28, 2017 Duminică a fost ultima zi de Street Food Festival. 4 zile în care ai avut ocazia să guști mâncare adevărată, pentru toate ocaziile. Locația a fost nimerită chiar dacă a fost un pic de înghesuială pe Aleea de sub Tâmpa.

Street Food Festival „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”.

Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 1

Street Food Festival e primul festival din România dedicat mâncării stradale. A debutat în 2016 la Cluj , iar în 2017 aventura continuă pentru ca gusturile românilor din toată țara să fie răsfățate. Ajungem în orașul tău cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. 

Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 2 Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 3

Anca Rosca: „Foarte OK, felicitari organizatorilor, great effort! Din punctul meu de vedere a fost un festival foarte reusit si foarte bine organizat. Am fost la 2 dintre zile si pot sa zic ca mi-a placut atmosfera, zonele de pe iarba si varietatea de food trucks – chiar mai multe decat mi-asi fi imaginat. Muzica a fost excelenta vineri si mai upbeat Sambata.

Ca feedback mi sa parut umpic cam tare Sambata – nu prea ne intelegeam la vorba decat cu efort, umpic mai incet ar fi fost mai in armonie si cu locul in care eram. Am fost impresionata de organizarea curateniei – excelent! Un lucru mai putin favorabil a fost prea multa lume Sambata – aproape ca nu mai treceai pe alee decat daca ocoleai prin panta. Poate truckurile ar putea fi mai distantate? Varietatea mancarii a foat bogata dar mi-asi fi dorit si macar o optiune doua vegana. Maybe next time 🙂 Mult success!”

Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 4 Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 5

Anca Smith :  „Ideea este foarte faina si a prins bine la public. Am vazut toate varstele la festival: de la bebelusi pana la persoane cu o varsta cel putin respectabila. Video Foc de Artificii. „Brașov, ai fost superb! De abia așteptăm să ne revedem”, Street Food Festival 6 

Atmosfera foarte faina, mancarea buna si variata, amenajarea interesanta (insa locurile cam putintele…).
Desigur, cam aglomerat (era de asteptat!) dar asta cred ca partial se datoreaza si faptului ca aleea de sub Tampa este cam micuta pentru afluxul mare de vizitatori la care se mai adauga si vendorii instalati de o parte si de alta.

Preturile mi s-au parut cam maricele in sensul ca au fost la fel/aproape la fel ca in localuri unde esti, totusi, servit si nu trebuie sa stai la coada, in picioare. Dar chiar si asa, mancarea a facut banii, eu una am ramas cu o impresie faina si cu siguranta daca reveniti la Brasov, va mai vizitez”.

Așa a fost în fiecare zi, video postat de Municipiul Codlea pe Youtube.com:

(foto: Street Food Festival)

Vezi aici Video cu artificile postat de m3rovingian pe Youtube.com:

Ți-a plăcut la Street Food Festival?

Previous Story

Brașov: Protestatar care a ameninţat că se aruncă în gol, dacă nu vorbeşte cu Iohannis şi cu ministrul Justiţiei, dat jos cu greu de pe Tribunal, după aproape opt ore de negocieri

Next Story

(Foto) Accident Brașov: A intrat cu mașina într-o casă pe Iuliu Maniu. „La cum s-a auzit scartaitul de roti aveau viteza foarte mare, bine ca n-a patit nimeni nimic”