Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „ MULȚUMIM! … Paturile pe care le vedeți nu sunt noi, dar sunt mai bune decât cele câteva care s-au stricat între timp în ultimii 4-5 ani”

Last Updated on iulie 16, 2017 Medicul Dan Grigorescu de la Spitalul Județean a mulțumit sponsorilor care au făcut donații pentru îmbunătățirea condițiilor.

Pe Facebook, Grigorescu Dan a scris: MULȚUMIM !

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „ MULȚUMIM! ... Paturile pe care le vedeți nu sunt noi, dar sunt mai bune decât cele câteva care s-au stricat între timp în ultimii 4-5 ani” 1

Deși lumea spune că la noi e bine în comparație cu alte secții din spital, eu nu m-am mulțumit niciodată cu atât!
Paturile pe care le vedeți nu sunt noi, dar sunt mai bune decât cele câteva care s-au stricat între timp în ultimii 4-5 ani.

Mulțumim sponsorului nostru Werner Giacomo Braun, (Președinte Deutschen Wirtschaftsklubs Kronstadt), promițându-i o plachetă de recunoștință la intrarea în secție.

Eu cred cu tărie că efortul de a susține spitalul atrăgând resurse de pe unde există, este una dintre menirile unui șef de secție.
Și, ca să fiu corect până la capăt, mulțumim și Transgaz Mediaș -filiala Brașov pentru consistenta sponsorizare de anul trecut!
Să fie primit!”

Previous Story

Video Brașov: Bărbat mușcat de viperă! A încercat să se uite în gura reptilei și a sesizat că nu seamănă cu cea a altor șerpi

Next Story

Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)”