Video Brașov: Bărbat mușcat de viperă! A încercat să se uite în gura reptilei și a sesizat că nu seamănă cu cea a altor șerpi

Last Updated on iulie 14, 2017 Curiozitatea fără minime cunoștințe poate fi fatală. Este și cazul unui bărbat din Săcele, Brașov, care s-a trezit cu un șarpe în curte. Convins că este un șarpe neveninos, bărbatul  a încercat să se uite în gura reptilei și a sesizat că nu seamănă cu cea a altor șerpi.

La un moment dat însă, vipera l-a mușcat, informează brasovtv.com. Specialiștii le recomandă tuturor brașovenilor să renunțe la astfel de curiozități pentru a se evita producerea unor evenimente nedorite.

Video Brașov: Bărbat mușcat de viperă! A încercat să se uite în gura reptilei și a sesizat că nu seamănă cu cea a altor șerpi 1

Potrivit oficialilor Grădinii Zoologice din Brașov, este vorba despre un exemplar tânăr din specia VIPERĂ DE STÂNCĂ – BERUS.

Vezi aici Video postat de Brasov TV pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: Pieton spulberat pe trecere. Este în stare gravă la spital

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „ MULȚUMIM! … Paturile pe care le vedeți nu sunt noi, dar sunt mai bune decât cele câteva care s-au stricat între timp în ultimii 4-5 ani”