Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)”

Last Updated on iulie 17, 2017 Senatorul USR Allen Coliban spune că va sesiza Garda de Mediu și Primăria deoarece restaurantele din zona istorică aruncă gunoaiele direct pe trotuar.

Pe Facebook, Allen Coliban a adăugat fotografii cu mesajul: „Brașov. Mormane de gunoi în centrul istoric.
Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului de pe strada Castelului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!). Printre resturi, naproane de hârtie de la Pocol. După câteva minute, o mașină de la Urban a început să le încarce, manual. Au rămas resturi mici și mirosul groaznic.

Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 1 Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 2

Am coborât pe Bălcescu, apoi. În zona fostei Pizza Iulia, o surpriză identică. Aceleași naproane, aceeași firmă. După 5 minute, aceeași mașină de la Urban.

Am vorbit cu șoferul. Era supărat că au de adunat în fiecare seară gunoaie aruncate direct pe trotuar de către “restaurantele din zonă” (să fie mai multe?). Spunea că au sesizat Poliția Locală, fără rezultat. Și că sunt nevoiți ei să le adune, că “face scandal dom’ Primar dacă le vede”.

Am fost și la restaurantul cu pricina. Șeful de sală nu era, am vorbit cu o ospătăriță. Mi-a confirmat că au contract cu Urban, că au pubele, a zis că gunoiul nu este al lor. Când i-am zis că provine de la ei mi-a spus că mă va contacta șeful de sală. Aștept Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 3

Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 4 Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 5 Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 6 Foto Brașov: „Mormane de gunoi în centrul istoric. Am rămas șocat să simt duhoarea pestilențială din zona giratoriului și să găsesc un mic munte de gunoi lepădat la colț de stradă (!!!)” 7

Voi sesiza Garda de Mediu și Primăria. Nu este normal ca managementul deșeurilor să se facă în acest mod. Sunt curios ce răspunsuri voi primi.

PS. Share if you care! Și haideți să ținem un ochi (și o poză) pe cazuri similare, că Urbanul spune că sunt zilnice”.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „ MULȚUMIM! … Paturile pe care le vedeți nu sunt noi, dar sunt mai bune decât cele câteva care s-au stricat între timp în ultimii 4-5 ani”

Next Story

Brașov: Șerban Huidu la 6 ani după teribilul accident în care au murit 3 oameni. Mulți m-au întrebat: «cum, dom’le, ai reușit să faci asta?»