Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie”

Last Updated on iulie 9, 2017 5,800 de persoane au apreciat postarea de zilele trecute în care o rănită în accidentul de autobuz de la Pârâul Rece a avut numai cuvinte de laudă la adresa personalului medical de la Secția de Chirurgie Plastică. Medicul Dan Grigorescu s-a înfuriat când mai multe persoane au comentat negativ aducând în discuție practici de la alte secții.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „Când să mă simt și eu bine că munca noastră de peste cinci ani a început să își arate roadele, hop și detractorii de serviciu, care se dovedesc a fi într-atât de neinteligenți încât mai vorbesc și în profundă necunoștință de cauză.

Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie” 1

(foto: Iulia Nicolescu )

Replica unei anume BiancaCovaci (noFBprofileinformations-curaj, nenică, nu glumă!), pe care o voi face cunoscută integral mai jos, m-a chiar înfuriat. Iată ce zice în comentariul la postarea

Brașov. Rănită în accidentul de autobuz despre Spitalul Județean „Am gasit ce nu mai exista demult cam in nici un spital din Bucuresti: personal foarte bine pregatit, empatic si cu respect fata de pacient, management cu reguli extrem de stricte respectate fara exceptie!¨

„Cred ca traiti pe alta planeta de debitati asa tampenii….spitalul judetean Brasov e o rusine imensa,tot ceea ce ati descris in basmul dvs e total invers.Poate vroiati sa spuneti ca doctorii sunt niste spagagii,infirmierele si tot arsenalul la fel.Sa nu mai vorbim de lipsa de profesionalism si dezinteresul (ca sa nu zic nesimtirea crasa) fata de pacient.Nerenovat de pe vremea lui ceausescu,cu paturi si saltele de pe vremea razboiului, ca sa nu vorbim de baile jegoase si toate conditiile igienice jalnice….”

Așa că, în fața unei astfel de păreri, nu îmi mai rămâne nimic de făcut decât să intervin, simțindu-mă obligat să îmi iau riscul de a mă „amesteca în tărâțe”… N-o fac pentru mine, ci pentru minunatul colectiv cuprinzându-i pe Petrică brancardierul, pe infirmierele, asistentele medicale, asistenții medicali, pe Ecaterina, kinetoterapeutul secției și pe medicii rezidenți ai secției, la care îi adaug cu respect și pe asistenții medicali și infirmiera de la sala de operații, de la ATI și pe medicii ATI cu care colaborăm.

Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie” 2

Îi respect prea mult, la modul absolut, la fel cum le respect munca și implicarea pe care le dovedesc zilnic (deși cei de la patul bolnavului sunt numeric la jumătate din câți ar trebui să fie), pentru a le permite unor ignoranți să scuipe pe rezultatele muncii noastre.

DACĂ NU AȚI OBSERVAT ÎNCĂ, APRECIERILE SE REFERĂ LA CEEA CE SE OFERĂ PACIENȚILOR ÎN SECȚIA DE CHIRURGIE PLASTICĂ din Spitalul Clinic Județean Brașov, și nu la întregul spital. Așa că, celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie.

Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie” 3 Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie” 4

Chiar și dacă DOAR UN SINGUR PACIENT a plecat mulțumit de îngrijirile acordate, și tot nu are nimeni de ce să îi mânjească fecaloid aprecierile. Ăsta nu este respect, ci spirit distructiv. Pentru că sunt convins că nimeni dintre cei care (la adăpostul unui profil FB zero, vezi BiancaCovaci), folosesc primul prilej să se ușureze pe munca altora, nu a călcat prin secția clinică chirurgie plastică și reconstructivă. Iar dacă a făcut-o și declară ce mizerie și ce jeg de oamani l-au tratat, atunci, în mod sigur, mănâncă. Știu ei ce!

NB: Imaginile sunt preluate de la postarea originală!

Previous Story

Foto Brașov:  „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care “cerșesc” fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă”

Next Story

Accidente Brașov: 3 copii loviți în timp ce traversau strada