Accidente Brașov: 3 copii loviți în timp ce traversau strada

Last Updated on iulie 10, 2017 3 copii au fost loviți la sfârșitul săptămânii trecute în timp ce traversau strada. Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni, alți doi au fost loviți când traversau prin loc nepermis.

În primul caz, vineri, o şoferiţă în vîrstă de 25 de ani a accidentat un copil de 11 ani care s-a angajat în traversarea străzii pe o trecere de pietoni de pe str. Apollo din Braşov, informează monitorulexpres.ro.

Accidente Brașov: 3 copii loviți în timp ce traversau strada 1

Sîmbătă, alţi doi copii au fost accidentaţi în timp ce traversau strada prin loc nepermis. Cele două accidente similare s-au petrecut aproape simultan. Unul a avut loc la ora 18.40, pe strada Drumul Cernatului din Braşov, cînd un copil de 11 ani a fost lovit de o maşină condusă regulamentar de un şofer de 32 de ani.

Opt minute mai tîrziu, pe strada Olteţului, un copil de 6 ani a fost lovit de un şofer de 69 de ani. Ambii copii au încercat să traverseze strada prin loc nemarcat şi nesemnalizat.

Din fericire, cei trei copii au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitalul de Pediatrie Braşov pentru îngrijiri.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie”

Next Story

Brașov: Un nou drum între Şchei şi Răcădău