Foto Brașov:  „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care “cerșesc” fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă”

Last Updated on iulie 9, 2017 Sâmbătă, pe drumul dintre Brașov și Cristian au fost observați indivizi îmbrăcați în veste reflectorizante care cer bani pentru anumite asociații. O nouă metodă de a face bani sau chiar sunt asociații reale?

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat două fotografii cu mesajul: „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care “cerșesc” fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă.

Foto Brașov:  „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care "cerșesc" fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă” 1

Foto Brașov:  „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care "cerșesc" fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă” 2

Nu cădeți în plasa lor, crezând că vestele reflectorizante le dau legitimitate pentru a putea face asta”.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: Se caută o șoferiță care a tăiat „fața” unui motociclist și a plecat de la locul incidentului

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu furios: „Celor nemulțumiți de experiențele trăite în alte secții ale spitalului nu le rămâne decât să-și exprime frustrările (unele, cu siguranță reale) pe site-ul spitalului și să nu amestece lucrurile, din răutate sau prostie”