FELICITĂRI! Bronz pentru echipa de handbal junioare III de la clubul Corona la Campionatul Național!

Last Updated on iunie 5, 2017 Echipa de handbal junioare III de la clubul Corona Brașov a câștigat zilele trecute bronzul la Campionatul Național!

Pe Facebook, ASC Corona Brasov Official a scris: „Se întorc cu medalie de la turneul final al Campionatului Naţional!
FELICITĂRI! Bronz pentru echipa de handbal junioare III de la clubul Corona la Campionatul Național! 1neşti cu medaliile de bronz la gât. Felicitări, frumoaselor! Ştim că ati suferit mult dupa ratarea sansei de a juca finala mare, dar…capul sus, aveti un drum frumos şi lung de parcurs în handbal. Un drum care e abia la început! Felicitări, antrenorilor Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei. Va veni şi culoarea dorită de voi. Avem încredere în asta.

Un mare motiv de bucurie îl reprezintă şi faptul că pe lângă medaliile luate cu echipa, trei junioare de la Corona au fost votate în echipa turneului: Raluca Rădoi – cel mai bun portar, Medena Păcurariu – cea mai bună extremă stânga şi Rebeca Necula – cel mai bun conducător de joc. Bravo, fetelor! Tot aşa!

Rezultate obţinute de junioare de la începutul turneului final:
Corona Braşov – LPS Iaşi 25-17
Corona Braşov – Art Galaţi 24-9
Corona Braşov – CSŞ Slobozia 32-14
Corona Braşov – Danubius Galaţi 22-23
Corona Braşov – CSŞ Slobozia 21-19

Drum bun spre casa! ”

Previous Story

Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? … Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!”

Next Story

Brașov: Balul de absolvire al Primei Școli Românești. „VREM să dăm tuturor, oriunde în lume, acces la manuscrisele si documentele Primei Școli Românești”