Brașov: Balul de absolvire al Primei Școli Românești. „VREM să dăm tuturor, oriunde în lume, acces la manuscrisele si documentele Primei Școli Românești”

Last Updated on iunie 5, 2017 Clubul Rotary Brașov Kronstadt organizează pe 8 iunie un bal caritabil la Hotelul Kronwell pentru digitalizarea arhivei de la Prima Școală Românească.

Pe Facebook,  Rotary Kronstadt a scris: „TRECEM HOTARE, PRIN DIGITALIZARE!
Cu un leu salvați o pagină de patrimoniu cultural!
Dragi prieteni, prin acest proiect dedicat Muzeului Prima Școală Românească VREM să dăm tuturor, oriunde în lume, acces la manuscrisele si documentele Primei Școli Românești.

Brașov: Balul de absolvire al Primei Școli Românești. „VREM să dăm tuturor, oriunde în lume, acces la manuscrisele si documentele Primei Școli Românești” 1

ADUCEM trecutul in viitor !
Ca să OBȚINEM un schimb de informații real, la nivel global.​
Puteți susține acest proiect participand la Balul de Absolvire al Primei Școli Românești, organizat de Clubul Rotary Brașov Kronstadt, in data de 8 iunie 2017 la Hotel Kronwell, din Brașov.

Arhiva Muzeului Prima Școală Românească cuprinde peste 4000 de manuscrise unice sau foarte rare si peste 30.000 de documente vechi.
Împreună putem salva zeci de mii de pagini de patrimoniu cultural!

Participarea la bal este permisă doar în baza unei invitații.
Costul unei invitații este de 250 de lei/ persoană și cuprinde un meniu cu preparate culinare deliciose și un meniu ales de băuturi, precum și spectacolul susținut de artiști exrem de talentați cu drag de țară și normal, sprijinul d-voastră în acest proiect ce susține tradiția, identitatea și istoria românului.

Detalii în mesaj privat pentru cei interesați. Spectacolul va cuprinde mai multe momente artistice, degustare de vinuri premiate și praline Luado, o tombolă și o licitație cu produse autentice, românești.
Dress code: autentic românesc, de gală.

Pentru rezervări și invitații puteți suna la telefon 0744 971 240 sau puteți merge personal la centrul Oaki situat la etajul 1 în centrul Magnolia, strada Crișului nr. 18, Răcădău.

Vă mulțumește echipa Rotary Kronstadt! Ne vedem la bal!”

Previous Story

FELICITĂRI! Bronz pentru echipa de handbal junioare III de la clubul Corona la Campionatul Național!

Next Story

Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări!