Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări!

Last Updated on iunie 6, 2017 Primăria Brașov și serviciul pașapoarte nu și-au „revenit” din vacanță de vreo două luni. Cozi imense sunt în fiecare dimineață la Buletine, certificate de naștere, la pașapoarte și înmatriculări auto. Nimeni din conducerile instituțiilor nu-i vede.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Chibea Raul a postat o fotografie cu mesajul: „Primăria Brașov! HALAL”.

Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări! 1

Toto pe Facebook, Malvina Avon a adăugat fotografii cu mesajul: „Romania. 4 dimineata in fata la pasapoarte si inmatriculari Brasov….asta e tara in care traim… peste 40 de persoane la ora asta…”

Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări! 2 Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări! 3

UPDATE

Marian Gîlea: Se stă la coadă de ieri… eu am ajuns doar la 6 dimineața… Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări! 4🙂 #Brașov #Europa #stămlacoadă#capevremuri #vrempașaport”
Cozi uriașe! „Primăria Brașov! HALAL”. Lume multă și la pașapoarte și înmatriculări! 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Balul de absolvire al Primei Școli Românești. „VREM să dăm tuturor, oriunde în lume, acces la manuscrisele si documentele Primei Școli Românești”

Next Story

Brașov: Atac de URS în oraș la 1 noaptea! „Putea fi un om sau un copil!”