Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? … Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!”

Last Updated on iunie 5, 2017 Greu să explici turiștilor că Gara Brașov nu este în administrarea Primăriei, este în administrarea ministerului Transportului. Și mai greu este să explici de ce Primăria nu reușește să-i convingă pe cei din Guvern să ne cedeze gara. Mai ales că avem și un ministru în Guvern.

Pe Facebook, Dana Gliga a postat: „De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii sa stea pe scaun, daca de ex. cineva are trenul peste 3 ore. Si scari rulante la fiecare linie ? Este ceva de neconceput!!!

Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? ... Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!” 1

Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!”

Tot pe Facebook, Robert Lazar a adăugat fotografii cu  modul cum se circulă cu trenul. „Cam acestea sunt condițiile în care am călătorit azi cu trenul Regio R2102 de la CFR între Făgăraș și Brașov.

Venind de la Sibiu, în Făgăraș au fost decuplate câteva vagoane care erau pentru MApN iar călătorii s-au înghesuit într-un singur vagon. Noi 4 am plătit și bilet suplimentar pentru biciclete și abia am reușit să facem în așa fel încât să nu încurcăm pe nimeni.

Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? ... Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!” 2 Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? ... Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!” 3 Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? ... Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!” 4 Turistă: „„De ce nu sunt scari rulante in Gara Brasov pentru a putea urca pasagerii? ... Daca nu va permiteti scari rulante, faceti gara la acelasi nivel cu liniile cum este la Bucuresti!!!” 5

La aproape 40 de grade în tren, stăteam ca sardinele, unii lipiți de alții, unii mai norocoși stăteau pe jos, între călătorii din compartimente iar mamele stăteau în picioare cu copiii în brațe. Când ne-a văzut, nașul ne-a și întrebat sarcastic de ce nu am mers pe șosea…

CFR, 2017. Un singur vagon pentru… estimez peste 100 de persoane”.

Previous Story

(Video) La Brașov a fost mai cald decât la Mamaia! Marea dezamăgire trăită de turiști la noi:

Next Story

FELICITĂRI! Bronz pentru echipa de handbal junioare III de la clubul Corona la Campionatul Național!