Președintele Iohannis vine la Brașov, vizitează un spital privat! „Eu v-aș propune, domnule Președinte al tuturor românilor să dați cu această ocazie o tură și prin pavilioanele ce stau să cadă ale spitalului județean”, medicul Dan Grigorescu. Vezi ce-i mai transmite medicul președintelui:

Last Updated on mai 16, 2017 Administrația prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis va face luni o vizită în Brașov unde va merge
la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii Transilvania şi spitalul privat Sfântul Constantin, care s-a remarcat în prevenirea infecţiilor nosocomiale.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan de la Spitalul Județean a scris: „Decât” o invitație…

Președintele Iohannis vine la Brașov, vizitează un spital privat! „Eu v-aș propune, domnule Președinte al tuturor românilor să dați cu această ocazie o tură și prin pavilioanele ce stau să cadă ale spitalului județean”, medicul Dan Grigorescu. Vezi ce-i mai transmite medicul președintelui: 1

Eu v-aș propune, domnule Președinte al tuturor românilor să dați cu această ocazie o tură și prin pavilioanele ce stau să cadă ale spitalului județean, care spital, fiind în același timp și Polul Nord și Polul Sud al asistenței medicale de urgență pentru toți brașovenii, asigurați sau nu, săraci sau nu (inclusiv al celor internați în spitalele private, dar care dezvoltă complicații „neincluse în preț”), este pe cale să se prăbușească sub greutatea problemelor nerezolvate și adunate de-a lungul timpului.

Pentru că doar luând contact cu cruda realitate, aferentă amărăștenilor de la stat (medici și pacienți), veți putea înțelege că susținerea dumneavoastră ca președinte trebuie să se îndrepte mai ales spre sectorul public.

Acolo unde se duce adevărata luptă cu infecțiile nosocomiale, care nu pot fi ținute în frâu, decât cu greu și cu mari eforturi, în clădiri mai vechi cu peste jumătate de secol decât cele ale spitalelor private și în care riscul este la fel de mare și pentru „împăratul sau ostaşul, bogatul sau săracul, dreptul sau păcătosul” care au neșansa să le pășească pragul și să le ocupe, vremelnic, unul dintre paturi.

Oricum, să onorați cu prezența o entitate privată care acreditează ideea performanței în domeniu, luându-se la întrecere, tânăr și în putere fiind, cu cei bătrâni și abia mai ținându-se pe picioare (în această metaforă incluzând tot ceea ce poate fi inclus), mă îndurerează adânc.

Și mă îndepărtează tare de tot…
A propos, domnule Președinte, ne putem baza oare pe prezența Domniei voastre, în viitor, și la începerea lucrărilor la Noul Spital al Brașovului? Că tot un pol de dezvoltare în medicina de spital va fi. Doar că de stat…

Previous Story

Brașov. „Cateva sugestii pentru conducerea RAT”. 18. Tu ce propui?

Next Story

Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului”