Brașov. „Cateva sugestii pentru conducerea RAT”. 18. Tu ce propui?

Last Updated on mai 16, 2017 RAT Brașov este una dintre cele mai criticate companii din Brașov. Din cauza numeroaselor atenționări, RAT Brașov chiar și-a șters pagina de Facebook.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Cateva sugestii pentru conducerea RATBV:

Brașov. „Cateva sugestii pentru conducerea RAT”. 18. Tu ce propui? 1

1. Alegeti odata logo-ul ala si nu mai pierdeti timpul cu el.
2. Faceti publice salariile, incepand de la posturile de conducere si pana la femeia de serviciu.

3. Faceti diferenta intre salariile conducerii si ale soferilor.
4. Dupa ce ati facut de 10 ori ce e scris la punctul 3 incercati sa va dati seama de ce nu vin soferi sa se angajeze la voi.

5. Taiati din salariile conducerii si mariti-le pe cele ale soferilor.
6. Atunci cand controlorii dau peste persoane care calatoresc fara bilet, acestea trebuie sanctionate, indiferent ca miros urat, frumos, ca-s din Sacele, ca-s saraci, bogati, smecheri etc.

7. Dati-le dreptul soferilor sa poata da jos persoanele care miros urat si care fac mizerie in autobuz.
8. Rezolvand punctul 7, eliminati si unul din motivele pentru care lumea prefera sa nu faca bilet (ca si asa e mizerie si pute in autobuz, de ce sa fac bilet daca n-am conditii?)

9. Suplimentati numarul de autobuze, in special dimineata. Folositi cu incredere camerele de luat vederi instalate in statii si vedeti unde este aglomeratie. Va zic eu: dimineata toti merg undeva: copiii la scoala, parintii la scoala si serviciu, studentii la facultate, adultii la serviciu si batranii la biserica, la platit facturi, la institutii, la luat apa etc.

10. Instruiti-va controlorii sa nu mai “ierte” unele persoane. De multe ori am vazut cum unii sunt iertati pentru ca “nu am bani”, “mai merg doar o statie”, “nu am cu ce sa platesc”, “am 6 copii acasa, de unde vrei sa platesc bilet?” etc.

11. Rezolvati-va problemele cu automatele de bilete si taxatoarele din mijloacele de transport in comun. De foarte multe ori am fost in imposibilitatea sa-mi validez cardul fiindca nu mergeau aparatele. Si nu, nu suntem obligati sa avem si bilet de hartie la noi in acest caz, asa ca e absurd sa primim amenda cand nu va functioneaza aparatele livrate de faimoasa firma UTI.

12. Instruiti-va soferii sa nu fumeze, sa nu conduca de parca ar cara saci de cartofi, sa fie mai diplomati, sa nu vorbeasca la telefon. Eventual, ca sa fie postul mai atractiv, puteti sa le oferiti casti bluetooth pentru a avea ambele maini libere daca vor sa vorbeasca la telefon.

13. Sfatuiti-va cu oameni din social media, bloggeri, profesionisti care se pricep la campanii de comunicare si demarati niste campanii utile si eficiente, adaptate Brasovului.
14. Sunt de acord ca e greu sa respecti orarul afisat in statii in conditiile in care esti blocat in trafic dar facand transportul public atractiv, atragi soferii care altfel, ar merge tot cu masina fiindca in RATBV pute, e aglomerat, nu ajungi la timp, ajungi transpirat, puti a oaie, a gunoi etc.

15. Soferii sunt si ei oameni. De multe ori am vazut cum in diverse statii ei coboara sa-si ia un suc, un covrig, o apa, o tigara. N-ar fi o idee rea ca in toate capetele de linie sa instalati un dozator de cafea/ snacksuri/ suc/ apa etc. sau chiar sa asigurati o masa angajatilor dvs. Nu neaparat ciorba dar un sandwich si o cafea/ ceai/ in pauza deja face postul si mai atractiv.

16. Creati-va o pagina de Facebook! Este cel mai important mod de a comunica in 2017. Primiti feedback in timp real, comunicati mult mai usor cu brasovenii si chiar daca veti fi si injurati, avantajele sunt de neimaginat.
17. Faceti publice achizitiile! Va asigur ca vor fi multi oameni care va vor ajuta sa gasiti mult mai avantajos anumite produse sau servicii sau chiar va pot da sfaturi in acest sens.

18. Renuntati la conducerea pusa pe criterii politice si aduceti un adevarat manager, neimplicat politic, echidistant care sa aduca RATBV macar pe zero. Pe asta puteti sa-l platiti bine, cu conditia sa nu cotizeze la partid”.

Previous Story

Brașov: „Au aparut capsunile de SATU MARE (!!!) Dar cele din Grecia , Spania ori aiurea care au ramas , unde’s ???”

Next Story

Președintele Iohannis vine la Brașov, vizitează un spital privat! „Eu v-aș propune, domnule Președinte al tuturor românilor să dați cu această ocazie o tură și prin pavilioanele ce stau să cadă ale spitalului județean”, medicul Dan Grigorescu. Vezi ce-i mai transmite medicul președintelui: