Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului”

Last Updated on mai 17, 2017 S-a dat drumul la podul de la Sânpetru, se stă la coadă la Făget. Bonus: 2,000 de apartamente vor fi date în folosință în zonă. Cum se va mai ajunge la mall-ul Coresi?

Pe Facebook, Serban Sovaiala a postat o fotografie cu mesajul: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului”.

Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului” 1

Cătă Man Parca giratoarele fluidizau si ce nu era fluid. Sau nu avem drumuri? Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului” 2😀
Serban Sovaiala SINGURUL drum care deserveste cartierul este str 13 Decembrie. Si anul acesta se vor termina peste 2000 de apartamente in zona
Cătă Man Mi se pare mie sau edilii nu au pic de imaginatie? o fi chiar asa de greu sa se gaseasca o solutie pt. a se circula mai normal? Nu sunt sofer, dar mi se pare aberant sa fac vreo 30 de minute de la gara pana pe Traian, dupa ora 17.30.
Dumitrel Marius 500 de m in 15 minute e pistol cu capse fata de ce avem noi in bucu :)))). Se numeste trafic normal :))))
Cristina Anghel Toata problema se datoreaza benzii doi care se blocheaza frecvent cu cate o masina care vrea sa vireze stanga pe O Goga si bineinteles ca nu poate din cauza traficului si asteapta cate 5-7 minute pana isi face vreunul pomana si ,,il lasa “”. In spatele lui se aduna zeci de masini in cateva minute care stau….

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov Vio Dumașca a postat o fotografie cu mesajul: „18:25 b-dul Garii sens Faget”
Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului” 3

Ionut Cirjan: Bun podul spre Sanpetru! Lumea nu mai ocolește acum dar sta in coloana! As fii curios cât se face de la gara pana la urcare pe pod. Pe 13 Decembrie și Aurel Vlaicu o fii la fel? Când se vor da in folosință blocurile construite de Coresi dar și de alții cum va fii acolo?

Previous Story

Președintele Iohannis vine la Brașov, vizitează un spital privat! „Eu v-aș propune, domnule Președinte al tuturor românilor să dați cu această ocazie o tură și prin pavilioanele ce stau să cadă ale spitalului județean”, medicul Dan Grigorescu. Vezi ce-i mai transmite medicul președintelui:

Next Story

Brașov: 200 de apartamente vor fi construite pe drumul spre Poiana