Brașov: 200 de apartamente vor fi construite pe drumul spre Poiana

Last Updated on mai 17, 2017 Au început demersurile pentru construcția unui nou complex rezidențial pe drumul spre Poiană cu 200 de apartamente de închiriat în regim hotelier, plus spaţii comerciale, zone de relaxare şi spa. Complexul va fi construit de Maurer, cel care a construit și Avantgarden.

„Suntem în etapa de avizare a studiului de oportunitate pentru acest PUZ. Este prima etapă, de informare şi consultare a publicului din zona studiată. Am trimis adrese către toţi cei care locuiesc în această zonă, iar o parte au transmis observaţii pe care le-am transmis proiectantului lucrării pentru analiză şi punct de vedere.

Brașov: 200 de apartamente vor fi construite pe drumul spre Poiana 1

Urmează să prezinte acest studiu de oportunitate şi în faţa Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism, după care ea va trece la procedura de avizare a PUZ-ului în această comisie. Va urma o altă etapă de informare şi consultare a celor din zona pentru care se realizează PUZ-ul”, a explicat viceprimarul Barabas Laszlo pentru bzb.ro.

„Prin prezenta documentaţie (PUZ – n.r.), se propune ca terenul în suprafaţă de 9.484 mp, care, în momentul de faţă, este împărţit în doua zone: M2 şi L2a – conform PUG, şi în trei zone: ZT, ZAL şi ZL1 – conform PUZ «Coasta Vacilor, Warthe II, Colţul Putinarilor», să se construiască un complex turistic-rezidenţial-recreaţional, corelând indicatorii urbanistici reglementaţi prin documentaţiile urbanistice aprobate anterior documentaţiei de faţă”, se precizează în memoriul care stă la baza acestui studiu de oportunitate.

Previous Story

Foto Brașov: „15 minute de la Faget la Lidl Tractoru. Adica 500 de metri. Bravo primariei Brasov! Degeaba le spun de luni de zile ca este o problema majora a orasului”

Next Story

Produs în Brașov: „Elixir de miere de albine cu muguri de brad”. „Astăzi am meșterit sănătate la borcănașe!”