UPDATE! Pe drumul Braşov şi Sânpetru, mai este de așteptat. Vezi de când se va relua circulația:

Last Updated on aprilie 19, 2017 Deschiderea pasajului dintre Brașov și Sânpetru a fost amânată din nou, cu o lună. Dacă inițial se anunțase că această secțiune de drum va fi dată circulației în data de 25 aprilie, noul termen a fost stabilit pentru perioada 15-18 mai.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat noul termen, după ce, în cursul acestei luni, reprezentanţii sucursalei din Braşov spusese că pasajul va fi recepţionat şi, implicit, deschis circulaţiei, în 25 aprilie, informează bzb.ro

UPDATE! Pe drumul Braşov şi Sânpetru, mai este de așteptat. Vezi de când se va relua circulația: 1

Potrivit informaţiilor oferite de CNAIR „finalizarea lucrărilor este prevăzută, dacă nu vor interveni întreruperi din cauza fenomenelor meteo nefavorabile (ploi) în data de 24 aprilie. După această dată, urmează procedura de pregătire a recepţiei la terminarea lucrărilor şi recepţia în sine, care este estimată să aibă loc între 15-18 mai”.

În aceste condiţii, CNAIR a anunţat că pasajul şi nodul rutier de la km 2+764 vor fi deschise traficului rutier şi pietonal până cel mai târziu la data de 18 mai.

„Pentru realizarea termenelor mai sus menţionate, a fost absolut necesară devierea traficului rutier prin sensurile giratorii de la începutul şi respectiv sfârşitul tronsonului II al Variantei de Ocolire. Traficul pietonal între Braşov şi Sânpetru va fi posibil să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă pe trotuarul special proiectat şi amenajat pe pasaj şi pe cele două rampe ale acestuia, tot începând cu data admiterii Recepţiei şi deschiderii traficului rutier, respectiv 18 mai”, a precizat CNAIR.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE! Se fură motorină din rezervoare! „Aveți grijă unde parcați”

Next Story

Junii Brasovului te invita la Sezatoare in aer liber in Schei