Brașov: ATENȚIE! Se fură motorină din rezervoare! „Aveți grijă unde parcați”

Last Updated on aprilie 19, 2017 Brașovenii reclamă furtul de motorină din dubele parcate în Triaj și Saturn. O astfel de modalitate de operare a fost reclamată luna trecută și în Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Catalin Peltea a postat o fotografie cu mesajul: „Aveți grijă unde parcați dubele in special zona Triaj ! Azi-noapte mi-a fost furată motorină și spart rezervorul in zona triaj !”

Brașov: ATENȚIE! Se fură motorină din rezervoare! „Aveți grijă unde parcați” 1

Pe același grup, Paul Anton a scris: 07,04,2017 în Steagu zona Lidl Saturn. Pare același mos de operare ca si in cazul din Triaj.
Brașov: ATENȚIE! Se fură motorină din rezervoare! „Aveți grijă unde parcați” 2
(foto: Paul Anton)

În luna martie a acestui an a fost reclamat și în Cluj un astfel de furt.
„Dragi colegi de drum,
Va informez in scop preventiv din ceea ce am patit eu cu o seara-doua in urma. Dragut, frumos si discret, in timpul noptii, in cartierul Manastur, zona Kaufland, mi s-a furat benzina din rezervor.

Pe sub masina mi s-a scos tubul flexibil care intra in rezervor si s-a extras combustibilul. Ideea facea ca nu prea aveam benzina in rezervor oricum voiam sa alimentez, insa totusi observasem azi becul aprins si ma gandeam totusi cum asa de repede am consumat, insa cand am dat sa alimentez dupa ce am pus pompa in furca la loc, vad balta de benzina sub masina, apucasem sa bag vreo 12 litri.

Mi-a lasat furtunul ce duce de la buson nefixat in rezervor astfel toata benzina s-a revarsat sub masina. Dupa am mers la service, iar acolo mi-au zis baietii ca nu sunt primul care pateste asa ceva, de fapt ei m-au luminat asupra cauzei problemei.

Nu credeam ca exista specimene care sa se preteze si la asa ceva. Impartasesc asta cu voi cu scopul sa fiti cu ochii “mai in 4”. Am ramas surprins la ce duce mintea romanului”.

Previous Story

Oktoberfest Brașov. A schimbat locația și montează două corturi. Bonus: Parc de distracții!

Next Story

UPDATE! Pe drumul Braşov şi Sânpetru, mai este de așteptat. Vezi de când se va relua circulația: