Braşov: Apartamente lângă mall-ul Coresi cu cu jacuzzi si baldachin. Vezi cât costă:

Last Updated on aprilie 10, 2017 Braşov: Apartamente lângă mall-ul Coresi cu cu jacuzzi si baldachin. Vezi cât costă: 1
Un nou complex de apartamente va fi construit la doar 2 minute de Mall-ul Coresi din Brașov, mai exact pe strada Orizontului nr. 2, la intersecţia cu strada 13 Decembrie, Vivamus Park Residence.

Constructorii vin cu o ofertă unică în peisajul rezidențial din Brașov. Locatarii vor beneficia de cea mai mare suprafaţă verde şi multe spaţii de relaxare pentru locatari: piscină, grădini cu şezlonguri, baldachine, jacuzzi, pavilioane cu şemineu şi chiar un teren de tenis şi volei: Toate sunt puse la dispoziţia locatarilor şi invitaţilor, informează adevarul.ro
Braşov: Apartamente lângă mall-ul Coresi cu cu jacuzzi si baldachin. Vezi cât costă: 2

Ansamblul rezidenţial se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 59.000 metri pătraţi şi va deţine mai mult de 15.000 de metri de spaţiu verde.

Prețurile apartamentelor sunt accesibile comparativ cu ce se află pe piață. Cei care vor să cumpere cu plata în avans, la fundaţie, pot beneficia de un preţ de numai 35.500 euro pentru un apartament de 2 camere de 57 metri pătraţi construiţi plus balcon de 9 metri pătraţi sau pentru unul de 3 camere cu o suprafaţă de 71 metri pătraţi construiţi şi un balcon de 11 mp la preţul de numai 43.900 euro cu TVA inclus plus un loc de parcare gratuit.

Construcţia primelor blocuri va demara în aprilie 2017 şi va cuprinde primele 70 din cele 1.000 de apartamente.

„Aşa cum ne-am obişnuit cumpărătorii, lipsa aglomeraţiei şi a forfotei este în continuare importantă acasă, motiv pentru care şi aici avem doar câte 2, maximum 3 apartamente pe palier, primele blocuri având un regim de înălţime de P+4. Bineînţeles, în continuare acceptam şi cumpărătorii cu credit PRIMA CASA şi cu un avans de numai 5%, clienţii pentru care am pregătit şi o surpriză: oferim Gratuit pachete de mobilă, bucătarie + living sau bucătărie + dormitor, în mai multe modele de mobilă, la alegere.
Braşov: Apartamente lângă mall-ul Coresi cu cu jacuzzi si baldachin. Vezi cât costă: 3

Un alt motiv entuziasmant pentru clienţii noştri este faptul că finisajele interioare (gresie, faianţă, parchet, uşi şi culori pentru vopseaua lavabilă) sunt la alegerea cumpărătorului din peste 50 de modele din principalele magazine de bricolaj. Aţi auzit de probleme cu zgomotele vecinilor în apartamente? Nu şi la noi! Pereţii interiori şi exteriori sunt din cărămidă, au o grosime de 30 cm, iar suplimentar, la fiecare nivel, sub parchet este montat polistiren extrudat (nu folie).

Apartamentele de la parter includ şi parcele de spaţiu verde de 30 sau 40 metri pătraţi, cu acces direct de pe terasa dumneavoastră. Pentru un plus de confort termic, la apartamentele de la parter, montam polistiren extrudat şi sub placa de beton.”

Previous Story

Junii Brașovului, urări de Paște. Ei nu se salutau, la Pasti, cu „Hristos a-nviat!”, ca astazi

Next Story

Brașov: MODIFICĂRI! Se montează semafoare la trecerile de pietoni, alte treceri se desființează