Brașov: MODIFICĂRI! Se montează semafoare la trecerile de pietoni, alte treceri se desființează

Last Updated on aprilie 10, 2017 Brașov: MODIFICĂRI! Se montează semafoare la trecerile de pietoni, alte treceri se desființează 1
Reprezentanții Primăriei Brașov citați de mytex.ro anunță că au fost finalizat proiectele și avizele pentru montarea a patru semafoare la trecerile de pietoni. Actele au fost depuse de firma care se ocupă de lucrări la Primărie pentru obținerea autorizațiilor de lucrări. Astfel, în perioada imediat următoare se va începe montajul.
Brașov: MODIFICĂRI! Se montează semafoare la trecerile de pietoni, alte treceri se desființează 2

Un semafor va fi montat la zebra de la Profi – Gemenii. Ținând cont că actuala trecere este destul de aproape de giratoriu, pentru a fi evitată blocarea acestuia, atât trecerea, cât şi staţia RATBV vor fi mutate către Pasajul Zizinului, respectiv dincolo de intersecţia cu străduţa ce face legătura între Zizinului şi strada Salviei, informează bzb.ro.

Tot în această primăvară vor mai fi semaforizate şi două treceri de pietoni de pe Bulevardul Griviţei, între Pasajul Fartec şi intersecţia cu varianta ocolitoare a municipiului. Prima dintre acestea este cea din dreptul fostului Motel Trifan (prima de după pasaj pe sensul de mers spre Stupini), iar cealaltă unde va fi montat semafor este trecerea din dreptul Metabras.

Totodată, pe Bulevardul Griviţei, actualele treceri de pietoni din dreptul intrărilor spre străzile Mircea cel Bătrân şi Emil Racoviţă vor fi desfiinţate şi va fi amenajată o nouă zebră cu semafor la mijlocul tronsonului, respectiv în dreptul gangurilor de intrare spre blocurile de pe Mircea cel Bătrân (în zona intrării la Bibliotecă).

Previous Story

Braşov: Apartamente lângă mall-ul Coresi cu cu jacuzzi si baldachin. Vezi cât costă:

Next Story

Braşov – Sânpetru, drum mai scurt. Vezi de când: