Braşov – Sânpetru, drum mai scurt. Vezi de când:

Last Updated on aprilie 11, 2017 Din data de 25 aprilie șoferii care circulă pe ruta Brașov-Sânpetru vor putea merge pe pasajul de pe DJ 103, care leagă cele două localități.

Din cauza lucrărilor la acest pasaj șoferii fac acum un ocol de câţiva kilometri, până la sensurile giratorii de la intersecţia ocolitoarei cu DN 11 (pentru cei care merg din Braşov în Sânpetru) sau DN 13 (pentru ruta Sânpetru – Braşov).

Braşov - Sânpetru, drum mai scurt. Vezi de când: 1

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, la pasajul de la Sânpetru mai sunt de realizat finisajele, iar lucrările vor fi terminate în scurt timp, astfel că va putea fi respectat termenul de 25 aprilie, informează bzb.ro

Lucrările de construcţie a pasajului de pe DJ 103 fac parte din proiectul de dublare a tronsonului 2 al Variantei Ocolitoare a Braşovului, pe care se poate circula pe patru benzi încă din 16 decembrie 2016.

Tronsonul are o lungime totală de 4,92 kilometri, valoarea lucrărilor este de 64,42 milioane lei, iar proiectul beneficiază de finanţare europeană.

Previous Story

Brașov: MODIFICĂRI! Se montează semafoare la trecerile de pietoni, alte treceri se desființează

Next Story

Brașov: 3 persoane violente liniștite de intervenția unui jandarm aflat în timpul liber