Brașov. Revine „Cerbul de Aur”? Primăria este gata să dea bani

Last Updated on ianuarie 27, 2017 Autoritățile brașovene fac eforturi și în acest an pentru a reînvia festivalul „Cerbul de Aur”. În acest sens, viceprimarul Costel Mihai, a anunțat că municipalitatea va relua anul acesta discuţiile cu TVR, astfel încât să fie identificată o soluţie pentru organizarea festivalului.

„Cerbul de Aur este o prioritate pentru noi, dar depindem de TVR. În ceea ce ne priveşte pe noi, putem găsi formule prin care să acordăm un sprijun financiar pentru acest eveniment, astfel că vom relua şi anul acesta discuţiile cu TVR”, a declarat viceprimarul, citat de bzb.ro

Brașov. Revine „Cerbul de Aur”? Primăria este gata să dea bani 1

Reprezentantul Primăriei a precizat că discuţii în acest sens au fost şi anul trecut, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat.

Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare.

Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas au fost prezenti si caricaturisti Stefan Popa Popas etc.

Până în prezent au avut loc 17 ediții, festivalul fiind întrerupt și reluat de mai multe ori de-a lungul anilor. Ultima ediție a avut loc în 2009, ulterior Televiziunea Română declarând că deocamdată nu dispune de fondurile necesare organizării altor ediții.

Previous Story

Brașov: Universitatea „Transilvania” nu renunţă la cele două probe de la licenţă așa cum face Bucureștiul

Next Story

Brașov: Se construiesc două noi creșe, de câte 100 de locuri