Brașov: Pinguin sau la joacă, cum vrei să fie copilul tău mâine? Școlile din București se închid, la noi nu. „Eu am ales: nu-mi voi duce copilul la grădinița in zilele următoare! E problema lor dacă vor decide sau nu închiderea școlilor!” Vezi reacția brașovenilor:

Last Updated on ianuarie 8, 2017 O parte dintre brașoveni este revoltată de faptul că mâine copiii lor trebuie să meargă la școală chiar dacă se anunță că vor fi -20 de grade. Primarul din București, înjurat că este de la PSD, a luat o măsură de bun simț:  închis școlile luni și marți. Primarul din Brașov, lăudat de toată lumea, nu are nicio reacție. Este normal ca un copil să fie scos mîine din casă la – 20 de grade, să aștepte minute bune în stație pentru că autobuzele RAT nu ajung la timp? Dar copiii care fac naveta din județ cu autobuze vechi și neîncălzite de ce trebuie pedepsiți să meargă 30 de minute -1 oră prin frig? Dacă noi am trăit în comunism și eram obligați să mergem în orice condiții la școală de ce să le facem așa și copiilor noștri? Credeți că vor învăța ceva mâine sau vor primi cadou vreo răceală? (Citeste si Brașov. ANUNȚ de Ultimă Oră de la Inspectoratul Școlar referitor la cursurile elevilor de luni)

Pe Facebook, brașovenii au comentat articolul Brașov: „Noi ce suntem, pinguini?” De nu se închid școlile și aici ca la București? „Sa inteleg ca noi brasovenii suntem caliti si suportam iarna mai bine ca bucurestenii desi ninge iar de ieri si e frig de crapa pietrele?”:

Brașov: Pinguin sau la joacă, cum vrei să fie copilul tău mâine? Școlile din București se închid, la noi nu. „Eu am ales: nu-mi voi duce copilul la grădinița in zilele următoare! E problema lor dacă vor decide sau nu închiderea școlilor!” Vezi reacția brașovenilor: 1

Nicoleta Soare Domnilor și doamnelor nu ei sunt de vina! Noi părinții greșim, deoarece facem eforturi să înotăm cu copiii noștri prin zăpadă și ger! Eu am ales: nu-mi voi duce copilul la grădinița in zilele următoare! E problema lor dacă vor decide sau nu închiderea școlilor!

Calin-Ionut Dumitru Nu era mai simplu ca domnul ministru al invatamantului sa fi iesit cu aceasta hotarare

Apostu Ciprian Sa fim seriosi in ani 80-90 nu se inchideau scoli si gradinite pentru asa ceva. O porcarie cu inchisu scolilor si a gradinitelor. Copilu trebuie sa mearga indiferent de vreme. Cum ar fi sa se inchida tot magazinele,fadricile,barurile, Etc. ca e frig afara

Florin Mihai Și eu am prins anii 80-90, și țim bine minte când erau zăpezi sau geruri nu mergeam la grădiniță / școală. Iar treaba cu făbrici, magazine , acolo nu merg copii de 6/10 ani.
Nu mai comparați copii cu adulți!!!

Gica Ioan Primarii de la Brasov si Codlea dorm. Cine ia votat ia votat degeaba. Probabil ei sunt in țările calde si nici nu le pasă de copiii nostri.

Catalina-Anca Georgescu In alte tari nu se merge nici la serviciu pe vreme ca aceasta. Oamenii stau acasă, pt ca asa sunt costurile mai mici pt firme, economie, tara !Asa se intampla in țările civilizate .

Szilvi Csengeri vrem un raspuns de la inspectoratul Brasov ce facem zilele care urmeaza cu ger

Lavinia Lup Mai exista o varianta pe care nu o ia nimeni in calcul: sa se comaseze programul elevilor intre orele 10-17, astfel incat cei mici sa nu prinda chiar gerul maxim de seara si dimineata…. sunt multi copii care merg cu transportul in comun, care fac naveta cu microbuze din secolul trecut. Pt cei pe care ii duc parintii cu masina, chiar nu e o problema!

Ilie Cornelia Marilena Ce fac ,cei care fac naveta ca să ajungă la Bv la cursuri…..și autobuzele nu vin ??????

Roxana Draganuta Sa inteleg ca in nordul Europei sa sta acasa cand e frig. Sau vine si ii ia mijlocul de transport in comun direct din pat. Ati uitat ca ieseati la joaca toata ziua si la minus -28 de grade si sunteti vii. Eu nu inteleg plansul asta general: nu e bine nici cu frig, nici cu caldura. E ianuarie. Sau gerar. Adica luna asta se numeste asa in calendarul popular dintr-un motiv anume, nu? Cand vreti sa fie -20, in iulie?

Todor Daniela La noi la Intorsura Buzaului au mers copii si la -35 de grade !!!

Previous Story

Brașov: „Noi ce suntem, pinguini?” De nu se închid școlile și aici ca la București? „Sa inteleg ca noi brasovenii suntem caliti si suportam iarna mai bine ca bucurestenii desi ninge iar de ieri si e frig de crapa pietrele?”

Next Story

Brașov: -23 de grade luni. Îți trimiți copiii la școală? 10 județe au închis deja școlile