(Video) UPDATE! Accident Brașov: 5 persoane rănite, 3 mașini tamponate. Printre răniţi s-a aflat şi o tânără de 20 de ani, însărcinată

Last Updated on octombrie 27, 2016 Trei mașini s-au tamponat iar cinci persoane au fost rănite astăzi într-un accident la intrarea în Sanpetru, Brașov. Printre răniţi s-a aflat şi o tânără de 20 de ani, însărcinată. Din fericire, fata a scăpat cu răni uşoare însă a fost dusă la spital pentru investigaţii amănunţite.

Alte trei persoane, printre care un pasager dintr-un taxi şi o adolescentă de 16 ani, au suferit mai multe traumatisme şi au ajuns la spital. A cincea victimă a refuzat transportul, informează romaniatv.net.

Un taxi înmatriculat în Sibiu, de la firma 942, a fost implicat joi dimineață într-un accident ce a avut loc la Sânpetru (județul Brașov).

”Toate persoanele sunt conştiente. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a suferit traumatism cranio-cerebral. Tânăra în vârstă de 20 de ani, gravidă, a suferit atac de panică şi contuzie la glezna stângă”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, citat de oradesibiu.ro.

Vezi aici Video postat de Andrei Dan Suciu pe Youtube.com:

Din primele cercetări, se pare că de vină ar fi unul dintre şoferi care a intrat într-o depăşire riscantă. Poliţiştii continuă însă cercetările.

Previous Story

Brasov: Airbus Helicopters a donat un aparat de zbor pentru elevii unui liceu din oraș. Vezi ce fac cu el:

Next Story

Brașov: Ion Ţiriac vrea să cumpere Baza Sportivă Olimpia. Merită să o cumpere?