Brașov: Ion Ţiriac vrea să cumpere Baza Sportivă Olimpia. Merită să o cumpere?

Last Updated on octombrie 27, 2016 Fundația Ion Ţiriac și-a exprimat dorința de a cumpăra Baza Sportivă Olimpia, fără a oferi deocamdată o sumă. În schimb fundația este dispusă să cheltuie 500.000 de euro pentru reabilitarea bazei, în semn de bunăvoință.

Conform unei documentaţii înregistrate la CJ Braşov, Fundaţia vrea să reintroducă Baza Sportivă Olimpia în circuitul sportiv local şi naţional prin înfiinţarea unei şcoli sportive pentru copii şi tineri, concentrată pe tenis, dar fără a exclude posibilitatea de a dezvolta în viitor şi alte discipline sportive, informează monitorulexpres.ro.

„Ca semn de bunăcredinţă, Fundaţia Ţiriac este pregătită cu suma de 500.000 de euro pentru refacerea bazei sportive. Vă asigurăm de asemenea că nu vom schimba destinaţia construcţiei, interesul prinicipal al Fundaţiei Ţiriac fiind să asigure dezvoltarea sportivă a copiilor şi tinerilor prin desfăşurarea unei plaje ample de proiecte în acest sens.

Fundaţia Ţiriac se bucură de susţinerea personală a domnului Ion Ţiriac, ale cărui performanțe sportive în tenis sunt cunoscute pe plan internaţional”, se precizează în adresa transmisă de Fundaţie, către Consiliul Judeţean.

Această adresă apare în condiţiile în care la noua licitaţie pentru închirierea bazei sportive, care a avut termenul limită la 10 octombrie, nu s-a prezentat niciun ofertant dispus să achite sumele cerute de Consiliul Judeţean.

Este vorba despre 4,01 lei/mp/lună pentru suprafaţa de 5.098 mp (20.443 lei/lună în total) unde sînt terenurile de tenis, şi 26 lei mp/lună pentru clădirea cu suprafaţă de 780,71 mp (20.298 lei/lună în total).

Previous Story

(Video) UPDATE! Accident Brașov: 5 persoane rănite, 3 mașini tamponate. Printre răniţi s-a aflat şi o tânără de 20 de ani, însărcinată

Next Story

Brasov: Mall-ul Coresi te așteaptă la Ziua Reducerilor Surprinzătoare. Vezi ce magazine au reduceri: