Video Brasov: O tânără a trăit momente de groază în faţa unei clinici din oraș

Last Updated on mai 13, 2016 O tânără din Victoria, venită în Brașov pentru niște analize, a trăit momente de groază la ieșirea din clinică. În timp ce se îndrepta spre un taxi femeia a fost abordată de doi indivizi care au tras-o într-o mașină marca BMW.

Potrivit declaraţiei dată de tânără la sediul Poliţiei Municipiului, cei doi au reuşit să o tragă în maşină, unde fata a stat circa 10-15 secunde, după care a reuşit să scape, fără să fi fost agresată, informeaza rttbrasov.ro

În busculada iscată, fata şi-a scăpat telefonul, care s-a şi spart, după care a rupt-o la fugă.

După ce s-a liniştit, s-a prezentat la Poliţie pentru a povesti cele întâmplate.

„Colegii de la Biroul de Investigaţii Criminale au demarat imediat investigaţiile, vor face cercetarea la faţa locului, vor audia eventuali martori şi vom ridica imagini de pe camerele de supraveghere.

Vă pot asigura că victima este teafără, nevătămată şi nu a suferit nicio agresiune în cursul evenimentului de astăzi”, a explicat joi, comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Vezi aici Video:

Se pare că tânăra a precizat în reclamaţia făcută în faţa poliţiştilor că este posibil să fi fost victima unei farse de prost gust.

Previous Story

Brasov. Polițistul Marian Godina: Urez la mulți ani tuturor asistenților medicali și în special colectivului de la Spitalul Județean

Next Story

Accident: Două autocare Codreanu pe ruta Brașov-Focșani s-au ciocnit. 9 răniți