Accident: Două autocare Codreanu pe ruta Brașov-Focșani s-au ciocnit. 9 răniți

Last Updated on mai 14, 2016 Vineri, 13 mai, 9 persoane au fost rănite după ce două autocare ce efectuau curse Brașov-Focșani s-au lovit într-o curbă. Incidentul a avut loc pe DN2D, în comuna Tulnici, între localităţile Greşu şi Ojdula, judeșul Vrancea.

La faţa locului au ajuns şapte ambulanţe din Vrancea şi Covasna, patru fiind de la Serviciul Smurd, pentru a da ajutor răniţilor, informează adevărul.ro. Acestea au transportat patru răniţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Focşni şi cinci persoane la UPU Covasna.

vvvevwqewev

Autocarul din Focşani pleacă la 8.15 din Autogara Focşani, iar cel din Braşov la ora 9.00. Cele două autocare se întâlnesc pe Ojdula, la limita dintre judeţele Vrancea şi Covasna. Acum s-au lovit în curbă.

“În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, victimele prezentau traumatisme care nu le puneau viaţa în pericol, două dintre acestea având traumatism la nivelul gambei, una cu traumatism toracic, una cu traumatism abdominal şi restul cu traumatisme uşoare.

Echipajele SMURD şi ambulanţele SAJ prezente la faţa locului au acordat primele îngrijiri medicale şi au transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească 8 victime, iar 1 victimă a fost transportată prin mijloace proprii, înainte de ajungerea forţelor de intervenţie, la unitatea de primire urgenţe din Târgul Secuiesc”, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Previous Story

Video Brasov: O tânără a trăit momente de groază în faţa unei clinici din oraș

Next Story

Brașov: A fost deshis primul parc anti-discriminare