Teodora Şaramet din Brașov va reprezenta România în World Next Top Model 2016

Last Updated on mai 16, 2016 România va fi reprezentată de brașoveanca Teodora Șaramet în competiția World Next Top Model 2016. Competiţia internaţională World Next Top Model 2016 se va desfăşura în acest an în Beirut, în perioada 14 – 31 mai. În competiţie vor fi prezente 44 de candidate din tot atâtea ţări.

Teodora are 22 de ani, 1,77 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 85-59-89. Este născută în Braşov şi locuieşte în acest moment în Braşov. Până în acest moment a avut prezentări de modă pentru designeri consacraţi, precum Cătălin Botezatu, George Hojbota sau Mihai Albu, şi participări în Miss World România şi Miss Intercontinental România – ultima competiţie a şi câştigat-o în 2013, informează bzb.ro.

weceqwererre

Teodora este studentă în anul III, în cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, din Sibiu, Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie. Vorbeşte două limbi străine, engleză şi spaniolă. Este pasionată de modeling, călătorii şi sport în aer liber. Pe termen scurt, Teodora aspiră la o carieră în modelingul internaţional, însă după terminarea studiilor, îşi doreşte să îşi înfiinţeze propria afacere în domeniul farmaceutic.

„Competiţia World Next Top Model este un vis frumos, devenit realitate. Sunt mândră că reprezint o ţara frumoasă, cu oameni muncitori şi frumoşi.

Trăiesc într-o ţară cu tradiţii moştenite de la străbuni şi transmise din generaţie în generaţie. Mă simţ onorată să mă aflu în această competiţie.

Voi reprezenta România cu încredere şi îmi voi asuma totodată responsabilitatea de a arata că România este o ţara minunată, demnă de admirat şi vizitat de către orice turist străin.

Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, familiei mele pentru încredere şi suport şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune.

13239260_974295479357168_2601431737874496909_n 71037_Dsc_2310v

Îi mulţumesc de asemenea şi creeatoarei de modă Aina Clapă a cărei creaţii le voi prezenţa pe marea scenă din Beirut”, a declarat Teodora Şaramet – World Next Top Model România 2016.

Previous Story

Brașov: „Cade ţiglele” de pe Cetăţuie. Și ei administrează monumentul istoric

Next Story

Brasov. Cătălin Leonte: Dumnezeu nu îngăduie nici furtul, nici minciuna!