Brasov. Cătălin Leonte: Dumnezeu nu îngăduie nici furtul, nici minciuna!

Last Updated on mai 16, 2016 Cătălin Leonte, candidat independent la Primăria Brașov, a acordat un interviu cotidianului Bună Ziua Brașov.

– Reporter bzb.ro: Aveţi o campanie constructivă, vorbiţi despre teme importante, cum ar fi aeroportul sau construirea unui nou spital multidisciplinar, dar vorbiţi şi despre grija pentru pensionari sau despre locuri de muncă. Cum simţiţi această campanie?

rcrcqrrer

– Cătălin Leonte: Legea electorală obligă candidaţii la mai multă sobrietate şi mai puţină expunere. Păcat că sunt candidaţi la primărie care aruncă în piaţă teme mari pe care nu le pot duce la bun sfârşit. Şi mai păcat este faptul că actualul primar, după 3 mandate în care nu a făcut nimic pentru aeroport sau spital, acum, când vede ce vor oamenii, are pe agendă aeroportul electoral sau spitalul electoral. Dar eu am încredere că braşovenii ştiu să facă deosebirea dintre promisiunea electorală şi priceperea de a face mari proiecte.

– Reporter: Aveţi în discurs şi un puternic accent anticorupţie…

– Cătălin Leonte: Bineînţeles. Niciun investitor, niciun ambasador, niciun ministru nu stă de vorbă cu o administraţie coruptă. Corupţia împiedică dezvoltarea oricărui proiect, corupţia înseamnă că cei aflaţi la putere fură din banii comunităţii. Adică fură din banii fiecăruia dintre noi. Nu cred că braşovenii îşi permit să-şi sacrifice viitorul de dragul vreunui politician, oricare ar fi acesta.

– Reporter: Aţi făcut public un apel către membrii PSD să vi se alăture. Cum a fost primit?

– Cătălin Leonte: Foarte bine, semnalele sunt foarte multe şi pozitive. Reiau aici şi acum acest apel. Şi nu numai către membrii PSD, către toţi acei membri ai partidelor politice braşovene care au fost minţiţi şi înşelaţi de către cei care i-au condus până acum. Aceşti membri simpli ai partidelor sunt oameni cinstiţi şi muncitori, iar pe munca lor s-au căţărat nişte conducători care şi-au văzut doar de interesele lor. Contez pe votul acestor oameni de calitate.

– Reporter: Vă vedem constant prin cartiere, printre oameni. Ce vă spun?

– Cătălin Leonte: Că au probleme multe şi mari. Preţurile în pieţe sunt mari, factura la apă este uriaşă – în condiţiile în care Primăria are 48% din Compania Apa – spitalele sunt ca vai de ele. Iar despre cele aproape 11.000 de familii care au fost lăsate fără apă caldă şi căldură de Paşte, şi nu numai, ce să vă spun? Că oamenii sunt indignaţi, că au plătit facturile şi nu se pot spăla? Că nimeni nu le-a explicat ce se întâmplă şi, mai grav, că nimeni nu le-a cerut măcar scuze? Eu nu pot înţelege cât tupeu au cei care au cauzat această criză să candideze din nou. Nu au niciun Dumnezeu…

– Reporter: Lui Dumnezeu îi plac lemnul şi spaţiile mici, după cum zice un cântec modern…

– Cătălin Leonte: Eu sunt sigur că lui Dumnezeu îi plac adevărul şi cinstea. Îi plac oamenii care respectă cele 10 porunci. Ştiu că sunt candidaţi care îşi închipuie că se pot baza pe relaţiile cu biserici sau culte din Braşov, dar asta nu înseamnă că acel credincios, ortodox, catolic, baptist, adventist sau penticostal se supune vreunei indicaţii venite de la vreun lider local. Credincioşii adevăraţi, atunci când intră în cabina de vot, sunt singuri cu propria lor conştiinţă şi cu propria lor credinţă. Şi ştiu că Dumnezeu nu îngăduie nici furtul, nici minciuna!

Previous Story

Teodora Şaramet din Brașov va reprezenta România în World Next Top Model 2016

Next Story

(Video) Accident. PLAN Roșu! SMURD Brasov chemat la un accident grav cu un mort și 6 răniți