Brasov: Echipamente de fitness pentru copii în 15 parcuri

Last Updated on mai 10, 2016 Primăria Brașov a anunțat că va amplasa echimpamente de fitness destinate copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi în 15 parcuri.

„Am constatat că la foarte multe locuri de fitness sînt copii care încearcă să folosească aparatele şi ne-am gîndit că, dacă există interes, ar fi bine să le punem şi celor mici la dispoziţie aparate adaptate.

twbwybyyte

Totodată, avem solicitări şi din partea unor persoane cu dizabilităţi locomotorii pentru a aduce aparate adaptate şi vom face acest lucru, amenajînd într-unul dintre parcuri un set special de echipamente.

În funcţie de rezultate şi de interesul pe care îl manifestă cetăţenii pentru aceste echipamente vrem să extindem acest proiect în mai multe zone ale oraşului“, a declarat primarul municipiului Braşov, George Scripcaru.

Reprezentanţii primăriei au luat în calcul şi au verificat deja mai multe locaţii, printre care Parcul Tractorul, parcul din Centrul Civic (unde există un set de echipamente de fitness pentru adulţi), şi la Bartolomeu, pe spaţiul verde de la pasajul Fartec.

Avînd în vedere succesul de care s-a bucurat echipamentul de workout de sub Tîmpa, astfel de amenajări vor mai apărea şi în alte locuri din oraş, au mai spus reprezentanţii Municipalităţii.

În prezent se lucrează la caietul de sarcini pentru achiziţia seturilor de echipamente.

În prezent, în Braşov există 19 locuri în parcuri unde au fost amenajate echipamente de fitness în aer liber, pentru adulţi. La acestea se adaugă şi un echipament de workout (forţă), amplasat anul trecut în parcul de sub Tîmpa. Primele echipamente de fitness în aer liber au fost montate în parcul de la Tractorul în anul 2010.

Previous Story

Brasov: NU vor! Gara va rămâne la fel… de mudară. Citește răspunsul OFICIAL al Ministerului Transporturilor!

Next Story

FC Brașov în FALIMENT, „U” Cluj salvată de investitorii italieni