Brașov: A fost ARESTAT criminalul profesoarei găsită moartă pe Transfăgăraşan

Last Updated on mai 19, 2016 Procurorii din Sibiu au anunțat că l-au arestat pe criminalul care a ucis-o pe profesoara de sport din Brașov. Acesta ar fi nepotul profesoarei.

„S-a apreciat că sunt indicii temeinice care duc la bănuiala rezonabilă că fapta a fost săvârşită de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată intr-un comunicat al Parchetului Sibiu prezentat de romaniatv.net.

bgbgbee

Nepotul acuzat de omor va fi prezentat vineri, 19 mai, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestarea preventivă a autorului faptei.

 

Nepotul a fost arestat pe Aeroportul Otopeni. Acesta s-a întors cu avionul din Italia după ce trecuse vama Nădlac imediat după ce a ucis-o pe profesoară.

Profesoara din Braşov, care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, ar fi fost strangulată cu aproximativ 48 – 72 de ore înainte de a fi descoperită, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Previous Story

Brasov: O pisică a provocat un incendiu în centrul orașului. Vezi ce a făcut:

Next Story

Cât de poluat crezi că este Brașovul?