Brasov: George Scripcaru construiește apartamente ANL pentru tineri. Vezi unde:

Last Updated on aprilie 27, 2016 În jur de 50 de locuinţe ANL ar urma să fie construite în Braşov, pentru a fi închiriate tinerilor care activează în domeniul Sănătăţii şi tot atâtea pentru cei din Educaţie.

În acest sens, primarul Braşovului, George Scripcaru, a discutat cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), George Ciprian Stan, şi a luat legătura cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, precum şi cu Consiliul Judeţean Braşov, pentru a identifica nevoile de la nivelul municipiului Braşov, informează mytex.ro.

„Este în interesul nostru să păstrăm aceşti specialişti în oraş, iar posibilitatea punerii la dispoziţie a unei locuinţe cu chirie poate reprezenta un motiv în plus pentru aceştia de a profesa în continuare în Braşov”, a explicat primarul.

Municipalitatea va depune o aplicaţie la ANL, prin care va prezenta care este necesarul la nivelul municipiului. Totodată, va avea de pus la dispoziţie amplasamentul (posibil în zona Timiş-Triaj) şi se va obliga să asigure reţelele.

Este de menţionat că municipiul Braşov nu are construită nici o locuinţă ANL pentru închiriere. În anul 2001 au fost finalizate patru blocuri ANL, dar pentru a fi vândute prin credit ipotecar ANL.

„Sperăm ca în următoarele săptămâni să avem documentele pregătite, să le prezentăm Consiliului Local Braşov, pentru amplasamente şi să le trimitem către ANL, astfel încât proiectul să fie inclus în lista de investiţii”, a precizat primarul Braşovului.

Previous Story

Brașov: De sâmbătă se închide Piaţa de Miercuri

Next Story

12 Biserici din Brașov unde poți întâmpina Învierea. La care mergi?