Brașov: De sâmbătă se închide Piaţa de Miercuri

Last Updated on aprilie 27, 2016 Începând de sâmbătă, 30 aprilie, Piața de Miercuri se va închide, iar pe locul acesteia primăria va un complex comercial modern cu 65 de locuri. Celor 40 de comercianți care își desfășurau activitatea aici, li s-a oferit varianta unui loc în talciocul de la Bartolomeu.

„În 3 mai vom începe lucrările de dezafectare, urmând ca în 4 sau 5 mai Serviciul de Administrare a Pieţelor să predea amplasamentul către Primăria Braşov, care, la rândul ei, îl va preda constructorului”, a declarat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, citat de bzb.ro

piata de miercuri

Piaţa va fi închisă aproximativ cinci luni, însă reprezentantul municipalităţii a menţionat că se va încerca scurtarea acestui termen.

Noul spaţiu comercial de la Piaţa de Miercuri va fi construit pe o structură uşoară, cu panouri de tip sandwish. În clădire se vor amenaja 65 de standuri, cu dimensiuni asemănătoare actualelor tarabe.

Spaţiile de comercializare vor avea forma unor mici magazine, pe dimensiunile actualelor tarabe, dar care vor asigura un mediu acoperit, uscat, astfel încât mărfurile să poată fi comercializate în cele mai bune condiţii.

 

Previous Story

Aeroportul Brașov: L-au rezolvat! În 2016 NU se vor face lucrări!

Next Story

Brasov: George Scripcaru construiește apartamente ANL pentru tineri. Vezi unde: