Brașov: 14 platforme de gunoi vor fi … îngropate! Vezi unde vor fi montate noile sisteme de colectare a gunoiului:

Last Updated on aprilie 11, 2016 Primăria Brașov a inițiat un program pilot de al sitemului pubelelor îngropate în pământ. 14 astfel de platforme vor fi instalate în municipiu.

Am procedat la identificarea zonelor în care avem cele mai mari probleme, respectiv sunt situate în zone cu un număr mare de populaţie, capacitatea actuală a acestora nu face faţă cantităţii care se depozitează, astfel că deşeurile stau împrăştiate pe lângă pubele. De asemenea, am luat în calcul şi problemele sesizate de braşoveni”, a declarat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, citat de bzb.ro.

edeedddddw

Din 11aprilie, a mai spus Gantz, vor începe demersurile birocratice, respectiv emiterea certificatelor de urbanism şi depunerea documentaţiilor în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie, după care va urma licitaţia pentru contractarea constructorului. Astfel, din vară, am putea avea primele sisteme montate.

În judeţul Braşov, doar Predealul a implementat un astfel de proiect pilot în Cartierul Social şi ANL, care şi-a dovedit eficienţa, locatarii din zonă scăpând în primul rând de urşii care veneau să se hrănească de la pubele, dar şi de şobolani.

[ads2]

Care sunt cele 14 puncte unde vor fi montate, într-o primă etapă, pubelele îngropate: – Strada Pieţei (vizavi de parcarea multietajată de la Spitalul Militar)
– Strada Alexandru Sahia
– Strada Arinului
– Strada Carpenului
– Strada Vişinului (la ştrand)
– Calea Bucureşti (zona Spitalului Judeţean, în spatele Băncii Carpatica)
– Calea Bucureşti intersecţie cu Soarelui după locul de joacă (rampa ce deserveşte blocul semilună de pe Saturn, nr. 50)
– Aleea Constructorilor, intersecţie cu G-ral Mociulschi (lângă Biserica Sf. Dumitru)
– La intersecţia dintre străzile Bronzului şi Independenţei
– Strada Dimitrie Anghel
– B-dul Gării (zona Blocului Căprioara)
– Strada Mihai Viteazul (după Aula Universităţii)
– La intersecţia străzilor Paşcani şi Ungheni, în cartierul Triaj
– La intersecţia Saturn cu Zizinului (în spate la Profi)

Previous Story

Brașov: Alina Gorghiu, PNL: Ne vom bate cu George Scripcaru pentru candidatul pe care l-am validat, Adrian Gabor

Next Story

Video Brasov: IADUL din garsonieră! 30 de câini și pisici au fost salvați de o femeie … nebună!?