Video Brasov: IADUL din garsonieră! 30 de câini și pisici au fost salvați de o femeie … nebună!?

Last Updated on aprilie 11, 2016

Un adevărat scenariu de film de groază s-a defășurat în Brașov unde polițiștii au găsit înghesuiți pe câțiva metri pătrați, într-o garsonieră, peste 30 de câini și pisici. Animalele, ținute în lanţuri şi chinuite, au fost salvate de Poliţia Sanitar-Veterinară ca urmare a sesizărilor făcute de vecini.

28 de câini şi trei pisici au fost salvate de Poliţia Animalelor din garsoniera groazei. Patrupedele nu au văzut niciodată lumina zilei, spun locatarii imobilului, alarmaţi de mirosul de nedescris şi de hărmălaia pe care o auzeau din locuinţa vecină, informează digi24.ro

“Aţi vorbit cu femeia să îi spuneţi că… Of, Doamne, dar de câte ori! Nu s-a putut… Câini aceştia au fost scoşi vreodată afară, la lumina zilei? Niciodată! Nu i-aţi văzut niciodată pe aici… Niciodată, nici nu ştiu câţi sunt, cum arată. Cum vă închipuiţi că au crescut? Nenorocire, chinuiţi şi sălbăticiţi!”, spune o vecină, pentru sursa citată.

Legaţi în lanţuri ruginite, câinii nu au fost scoşi la plimbare şi nu au inspirat aer curat niciodată. Chiar dacă par bine hrăniţi, ei vor avea nevoie de îngrijiri medicale urgente. Au răni vizibile pe piele, paraziţi şi afecţiuni oftalmologice.

Proprietara este o femeie în vârstă de 44 de ani. Cel mai probabil, ea va răspunde în faţa legii pentru rele tratamente aplicate animalelor. După ce a fost ridicată de Poliţie, proprietara animalelor a fost internată la Spitalul de Neuro-Psihiatrie din Braşov. În acest caz a fost deschis un dosar penal. Dacă medicii constată că femeia nu este în deplinătatea facultăţilor mintale, ea va fi absolvită de răspunderea penală.

Previous Story

Brașov: 14 platforme de gunoi vor fi … îngropate! Vezi unde vor fi montate noile sisteme de colectare a gunoiului:

Next Story

RAT Braşov va cumpăra 40 de autobuze şi troleibuze noi și second hand. Ce marcă ar trebui să cumpere?