Brașov: Alina Gorghiu, PNL: Ne vom bate cu George Scripcaru pentru candidatul pe care l-am validat, Adrian Gabor

Last Updated on aprilie 11, 2016 Lupte uriașie în PNL și PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria. Dacă pesediștii au anunțat că îl vor susține pe independentul Cătălin Leonte, liberalii au anunțat că se vor lupta cu George Scripcaru pentru candidatul desemnat, Adrian Gabor.

Reuniți ieri la Brașov, pentru lansarea candidaților, Alina Gorghiu și Vasile Blaga l-au lăudat pe George Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brașov, l-au rugat să rămână în PNL și au declarat că sunt pregătiți să lupte dacă acesta va candida independant.

rfrfrreqfrrfq

Deciza de a candida, se pare, va fi luată de George Scripcaru după decizia de astăzi a judecătorilor. George Scripcaru a cerut să i se ridice controlul judiciar în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

„Indiferent de ce va alege domnul George Scripcaru să facă, eu am o singură convingere, de neclintit. În cazul unei eventuale candidaturi va susţine echipa PNL. Indiferent de pe ce poziţie va candida, eu nu cred că sufletul domniei sale va fi în altă parte decât alături de echipa PNL.

Asta nu înseamnă că noi nu o să ne batem cu toate şansele pentru câştigarea municipiului Braşov cu candidatul pe care l-am validat, Adrian Gabor. Faptul că există acest scenariu, al candidaturii domnului Scripcaru, nu înseamnă că nu trebuie luat în calcul.

Dar, votul politic este esenţial pentru PNL. Sunt convinsă că domnul Scripcaru, dacă va candida, nu o va face din ostilitate faţă de PNL, ci pentru că, probabil, are nişte proiecte pe care vrea să le ducă la bun sfârşit. Dar nu va încurca cu nimic parcursul PNL la Primăria municipiului” a declarat Alina Gorghiu pentru mytex.ro.

[ads2]

Se pare că probleme nu sunt doar la desemnarea candidaților ci și la stabilirea listei de consilieri locali ai PNL. Dacă Geroge Scripcaru va candida independent atunci el va trebui să demisioneze din partid iar decizia finală a componenței listei va fi luată de Adrian Veștea, primarul de la Râșnov, vicepreședinte la PNL Brașov. După cum se știe George Scripcaru îl vede ca un potențial inamic pe Veștea și nu ar vrea ca oamenii pe care contează să fie puși la coada listei de candidați pentru Consiliul Local.

Previous Story

Brasov: Accident teribil pe Calea Feldioarei. Traficul a fost blocat pe mai mult de 2 kilometri

Next Story

Brașov: 14 platforme de gunoi vor fi … îngropate! Vezi unde vor fi montate noile sisteme de colectare a gunoiului: