Accident Brașov: GRAV! Mașină lovită în plin de tren

Last Updated on aprilie 14, 2016 Accidentele din Brașov se țin lanț în acest an. De data aceasta o mașină a fost lovită din plin de un tren și din păcate șoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat.

”Un autoturism care circula pe DJ 112 D a fost lovit de o garnitură de tren care circula de la Brașov spre Întorsura Buzăului,  pe porțiunea dinspre Cărpiniș spre Prejmer. O persoană a rămas încarcerată, este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 52 de ani. Ne-am deplasat cu un echipaj pentru descarcerare, unul cu apă și spumă și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Brașov.

ewffefrrrfrfr

Persoana a fost descarcerată, i-a fost acordat primul ajutor, i-au fost aplicate menevre de resuscitare, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta a decedat”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvând al ISU Braşov, pentru b1.ro.

[ads2]

Reprezentantul ISU Brașov a mai precizat că niciunul dintre pasagerii din tren nu a fost rănit și că accidentul s-a produs la o trecere cu calea ferată prevăzuta cu crucea Sfântului Andrei.

Previous Story

CVILIZAȚIE. Rat Brașov: Transport gratuit al bicicletelor până în Poiană

Next Story

Brașov: Ești de acord? Reconstrucția statuii lui Arpad pe Tîmpa sau a Bisericii Reformate în locul hotelului Aro