CVILIZAȚIE. Rat Brașov: Transport gratuit al bicicletelor până în Poiană

Last Updated on aprilie 13, 2016

Regia Autonomă de Transport RAT Brașov oferă de la sfârșitul acestei săptămâni un nou tip de serviciu, asigurând transportul bicicletelor pe traseul liniei 20, Brașov-Poiana Brașov și retur.

Astfel, începând de sâmbătă, 16 aprilie, timp de trei luni, cu titlu experimental, se oferă transport gratuit, în zilele de sâmbătă și duminică, cu plecări la orele 15,00, 16,00 și 17,00, de la capătul de linie Livada Poștei pentru un număr de opt biciclete pe cursă. Acestea vor fi încărcate și asigurate în remorca special asigurată a unui autovehicul aparținând RAT Brașov, urmând ca deținătorii bicicletelor să ajungă la destinație cu autobuzele care circulă pe linia 20 Brașov-Poiana Brașov, transmite agerpres.ro

Singurul tarif perceput va fi cel pentru pasagerul care circulă în Poiana Brașov, respectiv un bilet în valoare de cinci lei.

Prin acest nou serviciu oferit, RAT Brașov răspunde nevoilor de mobilitate și solicitărilor unui număr semnificativ de bicicliști. De asemenea, RAT Brașov concretizează și în acest fel prevederile Protocolului de colaborare încheiat recent cu Asociația Club Sportiv “Joy Bike”, unul dintre reprezentanții bicicliștilor din Brașov.

După perioada de probă de trei luni, RAT Brașov va efectua o analiză în vederea determinării oportunității de continuare a acestui serviciu și de introducere a unui tarif. RAT Brașov solicită deținătorilor de biciclete să se prezinte la punctele de îmbarcare cu aproximativ 15 minute înainte de ora de plecare a autobuzului, încărcarea bicicletelor făcându-se de pe peronul liniei 50 (în fața Casei Baiulescu), iar la plecare din Poiana Brașov, la peronul liniei 20.

Previous Story

Brasov: După aproape un an de la teribilul accident, Iulia pleacă în Israel

Next Story

Accident Brașov: GRAV! Mașină lovită în plin de tren