Brasov: După aproape un an de la teribilul accident, Iulia pleacă în Israel

Last Updated on aprilie 13, 2016 Iulia Ganea, lovită pe o trecere de pietoni din Cristian de o mașină în luna mai a anului trecut, va pleca în sfârșit în Israel la o clinică de recuperare neuromotorie. Accidentul i-a ucis la câteva zile fătul adus pe lume înainte de vreme prin cezariană şi pe ea a băgat-o în comă neurovegetativă.

De atunci, soţul Iuliei, paramedicul SMURD Laurenţiu Ganea, face eforturi supraomeneşti pentru a-şi salva soţia. Bărbatul a închiriat toată aparatura de care Iulia are nevoie la domiciliu, scrie stiri.rttbrasov.ro

„Va trebui să luăm cu noi aparatura medicală: un aspirator de secreţie, un aerosol, un aparat de oxigen, pentru că necesită oxigenare deoarece se adună secreţiile în gât. Nu este ca un om normal şi trebuie aspirată din când în când. O să mai luăm cu noi un pulsoximetru şi un tensiometru”, a explicat soţul Iuliei, Laurenţiu Ganea.

Timp de zece luni, Iulia a fost internată în mai multe spitale din Bucureşti, Braşov şi Sibiu. De o săptămână a fost adusă acasă, ceea ce le-a mai alinat suferinţa membrilor familiei. „Aici acasă a fost mult mai bine pentru că mai stau soţul şi băiatul cu mine. Suntem mai mulţi şi o putem îngriji mai bine faţă de spital unde mă chinuiam singură. La spital trebuia să îi dăm mâncare, să o spălăm, să o schimbăm, să o întoarcem la două-trei ore. Era mai dificil, dar aici ne ajutam unul pe altul”, a afirmat soacra Iuliei.

Şoferul care a lovit-o anul trecut pe Iulia, gravidă pe atunci în luna a opta, a primit o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Previous Story

Brașovul te invită la Parada Junilor, duminică 8 mai. Nu ai voie să lipsești :)

Next Story

CVILIZAȚIE. Rat Brașov: Transport gratuit al bicicletelor până în Poiană