Video Brasov: Poliția l-a prins cu un câine pe bărbatul care se lua de femei în stațiile RAT. Vezi aici Video:

Last Updated on martie 8, 2016 Poliția din Brașov l-a prins pe bărbatul care agresa femei în stațiile RAT din Brașov și l-au dus direct la psihiatrie. Are 39 de ani şi are probleme psihice. Acesta a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele analizelor pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ asupra faptelor sale.

În funcţie de acestea se va stabili dacă bărbatul va fi sau nu reţinut sau dacă va rămâne în continuare internat la Spitalul de Psihiatrie.
Bărbatul a mai fost prins odată săptămâna trecută, când, poliţiştii au efectuat o razie în Gara din Braşov. Acţiunea a fost una de amploare şi a vizat persoanele fără adăpost. La scurt timp, însă, bărbatul a fost eliberat, anunță romaniatv.net.

Mai jos aveți comunicatul Poliției:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov au identificat bărbatul care ar fi pipăit în public o persoană de sex feminin. În urma apariției unui articol în presă cu privire la un bărbat care ar fi pipăit o persoană de sex feminin care se afla în stația de autobuz de lângă Teatrul Dramatic din municipiul Brașov, Poliția Municipiului Brașov a efectuat imediat verificări și investigații pentru identificarea bărbatului.

[ads2]

Polițiștii au stabilit că bărbatul este un brașovean de 39 ani,iar în urma activităților de căutare acesta a fost depistat ieri la ora 15.30, cu ajutorul colegilor de la Poliția T.F. Brașov, în stația R.A.T. din fața gării C.F.R. Brașov.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale s-a constatat că bărbatul se află în evidențele unui spital din municipiul Brașov,motiv pentru care după depistare a fost internat în această unitate sanitară. Polițiștii au solicitat efectuarea unei expertize medico-legale care să stabilească dacă bărbatul are discernământ asupra faptelor, urmând ca în funcție de concluziile expertizei să fie luate măsurile legale ce se impun.
Vezi aici Video:

Posted by Ghiocel Landa on Thursday, March 3, 2016

Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să contacteze Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov.

Previous Story

Accidente Brasov pe trecerea de pietoni: Pilotul de raliu Dan Girtofan: „Nu iti ajung 30-40 de metri sa opresti”. Primăria spune că totul este ok

Next Story

Brașov: Brâul Maicii Domnului va fi adus la Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’ din Piaţa Sfatului