SURPRIZĂ! Elevii din Brașov NU s-au îmbolnăvit de la Corn sau Lapte, spun autoritățile

Last Updated on martie 13, 2016 Surpriză în cazul elevilor intoxicați zilele trecute la școlile din Brașov și Codlea. Autoritățile spun că nu s-u îmbolnăvit de la corn sau lapte. Atunci de la ce?

Potrivit news.ro și preluat de stirileprotv.ro, Directia de Sanatate Publica a verificat laptele impartit la scoala, in Codlea si municipiul Brasov, si s-a constatat ca nu continea entero-bacterii, asa cum se banuia. Testul rapid este acceptat de Uniunea Europeana si are o acuratete de 98 la suta.

Rezultatele finale vor fi publicate însă marţi, anunță digi24.ro.

Cât priveşte starea de sănătate a copiilor, aceştia sunt în afara oricărui pericol – după analize amănunţite, medicii i-au trimis acasă.Cei mai multi dintre elevii de la Brasov si Codlea, internati in spitale dupa ce au consumat la scoala lapte si corn, au fost externati.

Astfel, cei 19 copii de la Scoala generala nr. 31 din Brasov, care au ajuns vineri la Spitalul de Boli Infectioase din judet, au plecat acasa dupa ce au fost consultati de medici, a declarat, pentru AGERPRES, managerul unitatii spitalicesti, dr. Ramona Ionescu.

[ads2]
Vezi aici Video:

In ceea ce priveste cei sapte copii de la Scoala generala nr. 2 din Codlea, cinci dintre ei au plecat acasa dupa ce au fost consultati la Spitalul din Codlea, iar doi au ramas in continuare in spital.

Previous Story

(Video) UPDATE. 30 de elevi din Brașov și Codlea duși de urgență la spital cu ambulanțele. Vezi aici Video:

Next Story

Brasov: PROTEST pentru reducerea numărului de accidente petrecute pe trecerile de pietoni! „Nu mai vrem vieţi pierdute“