Brasov: PROTEST pentru reducerea numărului de accidente petrecute pe trecerile de pietoni! „Nu mai vrem vieţi pierdute“

Last Updated on martie 13, 2016 Luni de la ora 15 se anunță un protest în fața Prefecturii Brașov pentru ca Primăria să ia măsuri pentru evitarea accidentelor pe trecerile de pietoni. Organizatorii protestului nu au explicat de ce nu fac protestul în fața Primăriei, instituția care răspunde direct de siguranța cetățenilor.

„Va așteptam in număr cât mai mare :
Luni la orele 15:00 ieșim in fata PREFECTURII Brașov cu bannere si sa ne cerem drepturile, NU MAI VREM VIEȚI PIERDUTE

Vrem :
– ILUMINAREA TRECERILOR DE PIETONI FOARTE PUTERNIC , (sa se monteze stâlpii de iluminat deasupra trecerilor de pietoni)
– SEMAFOARE CU TEMPORIZATOR (cu buton )
– ÎNALȚAREA TRECERILOR DE PIETONI treceriilor periculoase
– Scoaterea panourilor publicitare de pe mislocul străzii” se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, NU MAI VREM VIEȚI PIERDUTE

Untitled-2

Pe Facebook Marinescu Sebastian a scris: Primăria Municipiului Braşov, imi puteti spune unde va pot trimite factura pentru placutele de frana, discuri, amortizoare, arcuri s.a.m.d !?  Montarea limitatoarelor de viteza din 50 in 50m nu reprezinta o solutie optima!

[ads2]

Degeaba montati zeci de limitatoare daca iluminarea trecerilor de pietoni este foarte proasta! Soferul nu o sa vada nici limitatorul, nici pietonul!

Mai bine ati monta stalpi de iluminare pe ambele parti ale carosabilului, iar nivelul de iluminare al trecerilor de pietoni ar trebui sa fie cu 50% mai mare! ( Act normativ 05/05/1976 / 4.1.9 )

PS: Au aparut LED-uri ( Avantaje: consum redus, durata indelungata de viata, lumina mai puternica )

Previous Story

SURPRIZĂ! Elevii din Brașov NU s-au îmbolnăvit de la Corn sau Lapte, spun autoritățile

Next Story

Brașov: Mâine începe procesul în care inculpatul George Scripcaru este acuzat de mită. Primăria îi cere daune de aproape 2 milioane de lei! Are de unde plăti?