Primarul Sibiului: „Brașovul mie mi s-a părut plictisitor. E monoton”. Are dreptate?

Last Updated on martie 15, 2016 Brașovul și Sibiul se află în competiție pentru atragerea turiștilor din București și din străinătate. Ambele orașe se luptă cu aceleași tip de arme: turism medieval.

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, consideră că centrul vechi al Braşovului este plictisitor, în contextul modelelor unice de mese şi scaune permise la terase informează turnulsfatului.ro și preluat de Monitorul Expres. În cadrul unei emisiuni la TSTV, Astrid Fodor a declarat că deşi îi place Braşovul, este totuşi un oraş monoton, pentru că în centru, terasele sînt toate la fel.

brasov-sibiu

„Nu le-am considerat inestetice. E altceva. Dacă aceste construcţii făcute în ultimii trei patru ani au fost agreate aşa cum s-au făcute, oamenii au făcut o investiţie şi acum nu poţi da cu bîta, să razi tot. Trebuie să fim realişti. (…) Am fost în Braşov, mă duc în fiecare an, foarte des în Braşov.

Mie mi s-a părut plictisitor. Dacă te duci atît de des ca mine, îţi va părea plictisitor. Am rude acolo, mă duc acolo în week-end, îmi place oraşul, dar mi se pare plictisitor. E monoton. Am fost şi în alte părţi şi am văzut foarte mare diversitate”, a declarat Astrid Fodor, citată de Turnul Sfatului.

[ads2]
Vezi aici Video:

Tu ce crezi, Brașovul este plictisitor?

Previous Story

Brașov: Vezi de la ce este posibil să se fi îmbolnăvit elevii. NU de la lapte

Next Story

Brașov: Ne mint autoritățile? Elevii s-au îmbolnăvit pentru că … Nu din cauza laptelui, Nu din cauza apei, Nu din cauza paielor cu care au băut.