Fata de 16 ani lovită pe trecerea de pietoni a decedat. Era elevă la Unirea

Last Updated on martie 6, 2016

O tînăra de 16 ani, Ariadna Bordean, a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Brașov. De la începutul anului, la Brașov patru oameni și-au găsit moartea după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni.

Ariadna era elevă la Colegiul Unirea. Un martor la accident spune că şoferul avea viteză destul de mare, avînd în vedere că fata a fost aruncată pe celălalt sens de circulaţie. Imediat după accident, victima a fost intubată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, însă nu a supravieţuit. În locul unde a avut loc tragicul accident, cunoscuţii fetei au aprins candele, scrie monitorulexpres.ro

“Si s-a mai stins un suflet cald dintr-o lume plina de suflete reci. Cat de neprevazuta este moartea si cat de imprevizibila este viata, niciodata nu stii ce te asteapta. Cunosti doar granitele trecutului si prezentului ( uneori nici pe alea ). Ari era o fata vesela, plina de viata mereu. O buna ascultatoare si un expert psiholog. Sarea mereu in ajutor si niciodata nu judeca, chiar daca era in cunostinta de cauza. A stiut mereu cum sa ne aduca tuturor cate un zambet sincer pe buze si nu stiu cum o facea. Simplitatea ei mereu m-a pus pe ganduri. Niciodata nu incerca sa fie extravaganta, nu iesea din tipar. Era ea, era naturala. Sunt mai mult ca sigura ca a fost fericita in scurta ei perioada. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca un om atat de bun si sincer, nu mai e printre noi… Este o situatie mai mult decat trista, dar cu aceasta ocazie, i-am luat sfatul in considerare : ” Scrie mereu ce simti, nu conteaza unde ! Te vei elibera de toata durerea ! “. Asa ca pretuiti fiecare clipa alaturi de prieteni si familie. Orice secunda conteaza ! Asta am facut, draga mea Ari ! Vei ramane mereu o parte din mine si nu te voi uita”, a scris o prietenă a adolescentei omorîtă pe trecerea de pietoni.

Reprezentanții Poliției Brașov spun că acest caz este în cercetare.

Previous Story

Brașov: Schaeffler România face angajări la Târgul de Cariere

Next Story

Accident Brașov: 8 persoane rănite, trei mașini făcute praf. Vezi aici Video: